Jeg er ikke lenger ensom

lene_alexandra_oien_9_okt_2016_dsc_18955

Foto: John Andresen / Makeup: Dajana Outfit: Gavelo www.bodyshapes.no Skriv LA Lifestyle og du får 20% på ordinære priser + gratis frakt.

Jeg har det så utrolig bra for tiden og jeg er enormt takknemlig for at livet mitt går så bra akkurat nå. Siden jeg har opplevd å være skikkelig på bunnen og hatt lyst til å gi opp flere ganger etter å ha kjørt meg selv for hardt verdsetter jeg virkelig når ting går bra og jeg har blitt flinkere på å si nei og å lytte til min egen kropp. Jeg vet det kanskje ikke ser slik ut alltid på sosiale medier, men jeg er flink til å legge meg ned å grine om jeg trenger det og kjenner jeg at pulsen stiger for høyt i en hektisk hverdag legger jeg meg under dyna i sengen og slapper av litt. Jeg driver  mitt eget selskap LA Lifestyle og jobber ca 10-12 timer hver dag, så det hender jeg trenger litt «me time» og da legger jeg inn litt tid til manikyr og pedikyr, frisør,  massasje eller en time hudpleie. Nå har jeg dessuten blitt hektet på Yin Yoga og det er helt fab. Endelig fant jeg en yogaform som passer for meg. Andre ting jeg gjør for å slappe av er nærhet og kos på sofaen med en serie eller å trene. Det er avkoblende for meg når jeg tar på meg Mine Bose høretelefoner. Da får jeg den roen jeg som delvis introvert trenger for å lade batteriene og fylle opp ny energi så jeg kan fortsette å inspirere og dele energien videre så jeg kan bidra til andre menneskers vekst mentalt og fysisk.

Det er absolut ikke en selvfølge at det går bra. Alt handler om hvilke valg vi tar hver eneste dag og ikke minst om hardt arbeid enten det gjelder trening, karriere eller forhold. Ingenting kommer servert.  Min mor har alltid sagt at skal jeg komme noe sted er jeg nødt til å tørre å ta sjanser og å jobbe hardt for det jeg vil ha. Jeg må være frekk og frampå og tørre spørre.

Etterhvert som årene har gått har jeg innsett at dette har vært verdifull lærdom som har vært karakterdannende og gjort at jeg ikke er helt A4. Min mor er nok mer kunsterisk og open minded enn jeg har vært klar over. Nå har hun startet og male og føler kunstnerdrømmen virker det som. Fantastisk at hun endelig kan lytte til sitt indre og leve mer fritt slik hun ønsker. Det kan ikke ha vært bare bare å få oss to barna da hun var 17-19 år gammel. Jeg ble 35 år lørdag og føler meg langt fra klar for barn. Det er jo SÅ mye annet jeg har lyst til å bruke tiden min på mens jeg er her på jorden. Hvor lenge vi er her på jorden er det ingen som vet. Jeg lever hver dag som om det er den siste og jeg kan ikke se når jeg skulle hatt tid til å gi et lite barn min oppmerksomhet. Det er jo SÅ mange voksne mennesker som allerede er på jorden som trenger min oppmerksomhet og kjærlighet.

Jeg opplever ofte at jeg er ikke skrudd sammen som folk flest. Vel, jeg har vel egentlig aldri følt jeg har passet inn noe sted og de få gangene jeg har opplevd at jeg har passet inn har det vært med «raringene».. De som tør å gå egne veier og som ikke følger en fasit. De som ser muligheter framfor begrensninger og som ser det beste i folk. Det er vel derfor jeg nå er så lykkelig også. Nå har vi skapt vår egen familie i LA Lifestyle. Etter at jeg startet å gi mer faen i hva alle andre måtte mene om meg og gikk all in for min egen lidenskap selv om det i manges øyne er feil og upolitisk korrekt har jeg tiltrukket meg likesinnede og det er så utrolig rørende og vite at det er flere av oss. Det er flere LA Lifestylers der ute. Det er ikke bare jeg som er opptatt av frihet til å være seg selv og respekt for ulikheter. Det er ikke bare jeg som er opptatt av å jobbe hardt for å nå mål, girlpower, treningsglede, mestring og å løfte hverandre fram mens vi sprenger grenser og vokser både mentalt og fysisk. Det er flere enn meg som mener det bør være like sosialt akseptert å stille i fitness som å delta i Oslo Maraton. Det bør være like ok å vise fram en veltrent kropp som en utrent kropp. Vi bør få lov til å være stolte av de vi er!

Takket være alle våre LA Lifestylers som vi enten blir kjent med på Treningsreise, Bikiniakademiet, som webcoachingkunder, treningsweekend på bygda, Buttlift time på Ullern Trening eller på gata, så er jeg mer lykkelig enn noensinne. Fordi jeg føler meg ikke lenger ensom. Jeg har følt meg MYE ensom og det er ingen god følelse. Nå har jeg et team som jobber sammen med meg og sammen er vi MYE sterkere og livet er SÅ mye mer meningsfullt.

your-vibe-attracts-your-tribe1

Foto: Pinterest

I dag da jeg gikk på gaten på vei mot bilen min så jeg en vakker babe på andre siden av gaten med caps, lange løsvipper og en sporty hestehale. Jeg ble så glad av å se hvor vakker hun var at jeg smilte til henne. Da smilte hun til meg og sa » Jeg heier på deg» 🙂 WOW, det var helt magisk. Hun var en LA Lifestyler. Jeg ble så rørt at jeg begynte å grine..

Jeg er ikke lenger ensom ..

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *