Jeg skal designe min egen kolleksjon!

#ad

Musclebeach_1738

Husker dere under oppkjøringen mot min første fitnesskonkurranse i LA at jeg stadig dukket opp med noen utrolig kule fargerike og mønstrede tights? Jeg blir så utrolig glad av fargerike tights. Det gir meg ekstra motivasjon og energi på treningen.

Formsjekkposeringstrening

Jeg er jo en av de som er opptatt av å se bra ut på treningen og mener jeg trener bedre med makeup enn uten siden det for meg handler om velvære. Jeg har alltid hatt en stor lidenskap for det estetiske enten det har vært å designe websider, cover på singler, skape min egen stagelook, forme kroppen min. En av mine mange drømmer har vært å designe en egen kolleksjon. Jeg har lenge drømt om dette og jeg visste at det ville skje. Spørsmålet var bare når..

BODY

Da jeg møtte Edmund min poseringscoach og han vakre samboer Aina Cecilie som i fjor ble verdensmester i Master VM var jeg så heldig å få noen tights av henne i gave siden de var blitt for små til henne etter at hun ble off season. Jeg forelsket meg helt i både Gavelo og We are fit som www.bodyshapes.no selger.

SynneRipe2

Lykken var derfor superstor da Bodyshapes  ønsket å inngå et samarbeid med meg og ville at jeg skulle designe en egen kolleksjon for dem! WOW!!! Jeg er i ekstase! Det er faktisk mange som har foreslått at jeg burde ha min egen kolleksjon treningstøy og mange kjøper jo det treningstøyet jeg har på meg på bilder i sosiale medier eller på trening, så dette er virkelig noe av det kuleste som har skjedd meg hittils i min karriere! WOW!!!! Jeg er i ekstase! Så nå er telefonen min full av inspirasjonsbilder til hva jeg ønsker å skape!!!

GLED DERE til fresht treningstøy hvor dere kommer til å både se og føle dere fit and fab på trening!

We are fit together! LA Lifestyle <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *