Er det verdt å kjempe for? 

Foto: Pinterest 

Når du våkner gira 0500 fordi du brenner sånn for hva du gjør vet du at du er gira.Nå kjenner jeg at jeg er i flyt. 

Hva hadde livet vært uten hardt arbeid og smerte ? Følelsen av å sprenge grenser! 

Den følelsen av å pushe grenser utenfor komfortsonen og oppleve mestring og vekst har helt klart blitt mitt drug. Et drug jeg ikke har tenkt til å slutte med i løpet av den nærmeste tiden. Dette gir MEG mening og gjør at jeg føler jeg lever. Living on the Edge. 

Kommer jeg noensinne til å roe meg ned har jeg tenkt.. Ikke med det første har jeg skjønt. Adrenalinet bruser så deilig akkurat nå..

Mange kritiserer meg og sier jeg er tidvis ekstrem og det er jeg. Jeg digger det. Det gjør MEG lykkelig og det er en stor del av min personlighet og slik jeg når mange av mine mål. 

Store deler av livet har jeg alltid vært en «all in» / «all or nothing» person og det er jeg stolt av. Dette er meg! 

Det er hektiske tider hvor jeg har mange jern i ilden og mange avgjørelser for framtiden skal taes i løpet av de nærmeste dagen. Jeg er skjerpet og i mitt ess på vei mot konkrete mål. Og denne gangen er jeg ikke alene, men med et team i ryggen som utfyller meg der det trengs. 

Wow, dette er gøy! ?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *