Bikinifitness, barn, kroniske smerter og vektnedgang

cha5img_1253

cha4img_1251

 

Jeg sitter å tenker på alt som har skjedd den siste tiden… Jeg har vært igjennom en stor forandring, ikke bare utseende, men den største forandringen er tankesettet. Jeg har alltid vært for «tøff» til å gi andre komplimenter, aldri vært spesielt flink til å motta komplimenter heller, og er vel fortsatt ikke det – men jeg jobber med det.. Jeg har lært noe av det viktigste i livet etter jeg startet på denne reisen med Lene Alexandra og team LA Lifestyle – DU ER BRA NOK! Og det er en stor setning egentlig, det er ikke bare å si det til andre, men det å si det til seg selv å faktisk kjenne på det at man mener det… Og det kan jeg på hånden på hjerte si nå, jeg er bra nok! ❤️


Jeg er vel den deltageren på team la lifestyle som kom mest uforberedt inn i dette, jeg har lenge slitt med å være deprimert, fra før hesteulykken 6 september 2014. Jeg tenker at det var min nye sjanse. Og da må man jo gripe den. Jeg knuste deler av bekkenet mitt, brakk lårbenet tvers av og fikk to brudd i ryggen. Jeg fikk beskjed om at jeg hadde jo hatt englevakt, det kunne gått så mye verre… Jeg fikk beskjed om at jeg aldri kom til å få normal gange igjen.. Jeg sitter jo igjen med jern fra kneet til hoften, en plate i bekkenet og en skrue i ryggen, og ikke minst noen store arr – men vet dere hva? Det er helt greit! Jeg overlevde, jeg kan ikke bare gå, jeg løper fortere enn jeg noen gang har gjort. Jeg startet hos psykolog etter ulykken, hun utfordret meg til å smile til fremmede og si mer ja.. Det førte jo til at alt ble mer positivt rundt meg, gi positivitet så får du så mye mer igjen enn du gir ?? Jeg har hatt en tøff opptrening etter ulykken, jeg har en datter på 5 år, hennes far døde da hun var ett år, så hun har kun meg, hun kan ikke vokse opp med mamma som er avhengig av hjelp for å klare seg. Om ikke jeg trener på ett par dager klarer jeg ikke ta på mine egne sokker engang.. Så trening er min medisin, jeg har kroniske smerter etter ulykken som gjør at jeg får veldig vondt i ryggen, bekkenet og ned i bena.. Jeg holder det verste unna med treningen, men det er jo avhengig av at ikke det går mer enn ett par dager uten trening, da kan jeg nesten ikke gå.. (Hallo! Hvorfor får man ikke trening på blå resept? Jaja, den diskusjonen kan jeg ta en annen gang..)
Selvfølgelig har jeg dager hvor jeg synes alt er urettferdig, hvorfor meg, hvorfor forstår ingen osv.. Og det som er mest frustrerende i de situasjonene er at man ikke kan se at jeg er så syk som jeg egentlig er.. Men i det store og hele kan jeg ikke klage! Jeg har en fantastisk datter, en super kjæreste, fantastisk familie og venner, og jeg må jo nevne en helt unik ekskjæreste som har tatt papparollen for datteren min.
Og ikke minst verdens beste team ❤️??
Tusen takk dere!

Da jeg var i ulykken veide jeg vel rund 90 kg, var deprimert, negativ, innesluttet og hadde veldig dårlig selvtillit.. Jeg startet jo med å si ja, det medførte jo at jeg måtte starte med trening da venninnen min spurte om jeg ville være med… Og tusen takk, det har reddet meg! Jeg startet bare med å bytte litt og litt av maten til sunnere alternativer etter treningen ble fast 3 ganger I uken.. Jeg har aldri gjort noe ekstremt, jeg har tatt det litt og litt.. Ikke tatt en totalforandring med en gang.

cha2091ee561-2c60-4ed0-b20e-ba8dd5df097c

Foto: På første samling under poseringstreningen

Da jeg ble med på team LA Lifestyle visste jeg virkelig ikke hva jeg takket ja til! Det har vært en fantastisk reise jeg aldri ville vært uten! Ikke bare at jeg ikke hadde planer om å stille i bikinifitness, jeg ville bare bli i litt bedre form. Jeg hadde gått ned mye på egenhånd før LA lifestyle, selvtilliten var varierende, noen dager følte jeg meg bra, andre dager hørte jeg bare den tjukke lille jenta bak i hode som sier «du er ikke bra nok…»
Jeg har lært mye på denne tiden med LA lifestyle, jeg kunne lite om hvorfor det er viktig å vite hvor kaloriene kommer fra, hva man kan gjøre med disiplin, pågangsmot og positive mennesker! Jeg har tatt med meg mange gode egenskaper jeg kan videreføre til min datter, det er jo den viktigste i mitt liv, derfor har det vært veldig viktig for meg å ha sunne holdninger til trening og mat på dette opplegget, bikinifitness og kroppsbygging kan jo være ekstremt, men det har ikke jeg opplevd det som i det hele tatt.. (Selvfølgelig nå siste tiden, men jeg spiser jo godt uansett og datteren min får jo selvfølgelig ordentlig mat, ikke bare min diettmat) Jeg er en bedre mamma når jeg kan være aktiv, vi kan lage mat sammen, vi kan danse poseringsdans sammen.. Jeg har gått inn i dette med klar melding til meg selv om at dette ikke skal taes til ekstreme nivåer, min datter skal vite at sunn mat er viktig for kroppen, hun skal vite at det er viktig å spise nok mat, hun skal vite at hun er bra nok uansett hvordan hun ser ut! Hun skal lære å behandle alle med respekt, hun skal lære at alle mennesker fortjener en sjanse og at man må satse for å vinne! Og vet dere hva? Det skal jeg lære henne, jeg vil lære henne det LA lifestyle handler om – antijanteloven, du skal få tro at du er noe, for det er du, det er alle! Du er bra nok, uansett! Aldri la noen la deg tro noe annet. Spre positivitet, det smitter!
Jeg skal ikke si at denne siste tiden av dietten ikke er tøff, for det er den! Jeg er sliten, lav på kalorier og gleder meg såå til å skinne sammen med team LA Lifestyle på den scenen! For meg er det faktisk helt i orden om jeg kommer på siste plass, fra det utgangspunktet jeg hadde, jeg veide 117 kg for fire år siden, jeg har knust halve kroppen for to år siden, bare for et år siden veide jeg rund 85 kg…bare å få muligheten til å stå på den scenen er en stor seier for meg! Ikke bare vekt, men jeg har vokst så utrolig mentalt! Jeg gleder meg til å se de andre inspirerende menneskene som skal stå på samme scenen som meg.. Jeg bøyer meg i støvet, dere gjør en super jobb, alle sammen!

cha3img_1245

Foto: Sammen med Coach og teamleder Lene Alexandra og Børge Fagerli som kvalitetssikrer

cha1img_1006

 

Følg gjerne Charlotte og Team LA Lifestyle på Instagram på veien mot scenen!

Søk på @charlotte.w.k og @teamlalifestyle

Jeg håper vi ser deg i Oslo konserthus 8 oktober! HEIA TEAM LA LIFESTYLE!

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *