Tenk deg sexy 

Foto: Pinterest
Ja, nå tror du sikkert det har klikka for meg. Det må du gjerne tenke, tro eller mene. Nå skal det sies at definisjonen Sexy avhenger av hvem som ser. Personlig føler jeg meg mest sexy når jeg er i balanse og opplever at jeg har kontroll. En selvsikker kvinne som er sterk mentalt og fysisk samtidig som hun bærer sin kropp med stolthet er sexy synes jeg.

Javisst er det flott med en veltrent kropp, men det alene behøver ikke være sexy i mine øyne.

Jeg leste nettopp en forskning hvor det kom tydelig fram hvor viktig vårt tankesett er i forhold til respons på trening. Pessimister med en negativ holdning vil oppleve en kraftig redusert evne til å tåle treningsbelastning. Negativt selvsnakk skaper stress for kroppen og har du dårlig søvn og kosthold i tillegg vil du ha mindre energi til trening.

Foto: Astri Rebbeng Team LA  Lifestyle / 103 dagers endring <3
Astri Rebbeng på Team LA Lifestyle er et typisk eksempel på ei som endret tankesett. Hun var aldri pessimist, men følte hun måtte stille opp for alt og alle. Når hun startet å fokusere mer på seg selv og sitt mål løsnet det og endringene kom.

Ønsker du skreddersydd diett og treningsplan kan du gå inn på: www.lalifestyle.no 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *