Mer søvn og hvile har gjort meg sterkere :)

12546154_10156452347995387_275755447_o

Foto: Jon Klasbu

Noe av det beste jeg vet i helgene er å sove litt lenger til jeg våkner av meg selv. Så liker jeg å spise en solid og god frokost før jeg drar en tur på gymet og pumper litt lett. I dag har vært en slik dag og det er SÅ deilig. Jeg merker jeg er inne i en god periode hvor jeg kjenner at jeg er i balanse og er flinkere til å ta meg pauser. Det er herlig å dra på gymet en gang innimellom uten en strukturert plan, men kun for å leke og å pumpe litt lett.

Vel, i dag fikk jeg det for meg at jeg skulle perse i benkpress da. Og det gjorde jeg. Det sies jo at styrke er ferskvare og je må innrømme jeg trodde jeg hadde blitt mye svakere siden jeg sluttet å trene med Styrkeløft treneren min Jørgen Ylen Aasen. Det ble litt for lang reisevei desverre 🙁  Savner veldig å trene styrkeløft med han, men det blir for upraktisk rett og slett.

Da jeg skulle prøve perse i dag hadde jeg ikke trodd at jeg skulle gjøre det, men jeg følte meg så uthvilt etter å ha spist godt, unngått stress og sovet godt at jeg ga det en sjanse. Jammen perset jeg på 62,5 kg. For en knallstart på lørdagen!

Økten i dag:

A1: Benkpress

B1: Kabel Crossover

C1: Sidehev

D1: Skulderpress

E: Framoverlent roing på benk m stang

F: Ab roll

G: TTB

30 min gåtur på mølle hvor jeg tittet på inspirasjonsvideoer på youtube 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *