Neste Bikinifit samling 


Foto: Jørgen Orlin/ + bilder brukt med tillatelse 

På neste Team LA Lifestyle Bikinifit samling er vi så heldige at vi får undervisning av selveste Emina Mahmuljin som er hovedlærer på Imageakademiet. 

Emina er utdannet makeupartist og har jobbet fulltid i mer enn et tiår med reklame, musikkvideoer, film og foto.

Med hovedansvar for makeup og styling i over 100 musikkvideoer har Emina vært med på å utvikle image til en lang rekke kjente musikere. Hun har jobbet med både norske og utenlandske artister, og samarbeidet blant annet en lengre periode med Ministry of Sound i London. Emina har også jobbet en lang periode med Wenche Myhre og Lene Alexandra Öien. Andre musikere Emina har jobbet med er Espen Lind, Kurt Nielsen, Samsaya, Sondre Lerche, Tommy Tee, Keizers Orchestra, Paperboys, Madcon, Karpe Diem, Taio Cruiz, Bjørn Eidsvåg, Alehandro Fuentes, Maria Mena og Maria Arredondo. Emina har jobbet på spillefilmer som Bare Bea, Knerten Gifter Seg og Nord. Hun har gjort makeup,hår og styling for store reklamefilmproduksjoner for kunder som Princess, Kid Interiør, Expert, Elkjøp, Boots, Telenor, Nordea Bank, Netcom, Rema 1000, Meny, Spar, Peppes Pizza, Mc Donalds og Tine. Emina har vært hyret inn som makeup og styling ekspert på TV2 God morgen Norge og som makeupansvarlig en av sesongene av Trinny og Susanna. I tillegg til dette har hun vært med på å utvikle det norske mineral makeup-merket Cosmo Beauty.

Hun har i samarbeid med andre lærere ved Imageakademiet utviklet og bidratt med flere eksperttips i ”Vakker”, Norges eneste fagbok i skjønnsminke.

Etterhvert som jeg har hatt med meg jenter og damer på treningsreiser har jeg forstått at mange gjerne vil oppleve litt av den glamouren jeg har opplevd gjennom en del år i showbiz. Derfor tenkte jeg det var gøy å gi jentene en prinsessedag 🙂 

Tidligere Europamester i Bodyfitness Vibeke Itland som også er Team LA Lifestyle fitnesscoach kommer for å forberede jentene på hva som skal skje konkurransehelgen på NM.

Dette blir gøy! 

.

.
.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *