Lørdagskreativitet 

Foto: Fra Snapchat: Jeg har forelsket meg i dette filteret og digger karakteren jeg blir med dette filteret 🙂

I dag har jeg vært modell for min gode stylistvenn Jon Lundemoen, hans samboer hårstylist Pontus, og den talentfulle fotografen Julie Kristine Krøvel . Dagene er hektiske og jeg jobber mye. Jeg bruker sjeldent tid på ting som ikke er relatert til mine mål. Dette er noe jeg jobber med å bli bedre på.

I dag valgte jeg å sette av tid til å leke meg og være kreativ med venner. Det er dessuten ikke hver dag man får muligheten til å jobbe med et så sterkt team på en shoot og skape noe utenom det vanlige. Jeg føler vi har nok hverdager, og i Norge er det nok av det naturlige. Alt skal jo ofte være så politisk korrekt og for å være helt ærlig synes jeg det er kjedelig.

JonogLA201672184407902_sbig

Foto: Jon Lundemoen

Siden jeg sliter med å ta meg helt fri sørger jeg for å få avkobling via mine hobbyer som nå for tiden er å skape musikk og å gjøre kreative shoots som dette. Dette gjør at jeg får en break fra hverdagen og det gir meg mer energi til å bruke på alle mine arbeidsoppgaver i  LA Lifestyle. Det er så deilig å «rømme fra hverdagen» og å gå inn i en karakter.  Det er min måte å slippe meg løs på. Det å få utløp for min kreativitet og løsne opp anspenthet i kroppen er så deilig. Perfekt avkobling for meg. Jeg er nødt til å slippe meg løs og leke for å kunne være hele meg selv.

Jeg kjente jeg ble enda mer kjent med meg selv da jeg var på shooten i dag. Jeg tenker ofte tilbake til den perioden av mitt liv hvor jeg i hovedsak livnærte meg som modell og artist. Jeg ser at jeg var meg selv den gangen og at jeg er meg selv nå. Det jeg har innsett er at jeg er et menneske med mange fasetter og at alle delene er meg. Jeg har behov for å spille på alle mine strenger og jeg er en allsidig person. Et A4 liv ville aldri fungere for meg. Da ville jeg miste all livsgnist. Jeg tror alle mennesker har mange ulike sider, men det er opp til oss selv å velge når vi vil vise hvilken.

De senere årene har jeg vært igjennom mye endring, vokst mye og ikke minst lært mye om både meg selv og andre mennesker. Jo eldre jeg blir jo mer bevisst blir jeg på hvem jeg er. Det er stadig mennesker i mitt liv som forsøker gi meg råd og fortelle meg hvem jeg skal være. Selv har jeg det aller best når jeg er meg selv og lever i tråd med mine egne verdier. Jeg trives ikke med å passe inn i en boks. Jeg er ikke en maskin, jeg er et menneske av kjøtt og blod, med en overflod av følelser.

I am not a human doing. I am a human being.

Jeg har i løpet av livet sjeldent følt at jeg passer inn og jeg har alltid gått mine egne veier. Enkelte ganger har jeg hatt lyst til å bare flytte ut i ei hytte i skogen og ta en pause fra hele samfunnet og slippe å lytte til alle andres forventninger. Jeg har så og si sluttet å se på TV og lese aviser siden jeg ønsker å skåne meg selv for negativitet og alt det forferdelige som skjer i verden. Jeg ønsker heller å bruke tiden på lære meg mer om det jeg interesserer meg for og å spre kjærlighet og positivitet. Vi blir jo påvirket enten vi vil eller ikke og jeg ønsker å være selektiv med hva jeg blir påvirket av.

JONOGLA201672184404150_sbig

Siden 2008 har jeg jobbet beinhardt for å bygge opp LA Lifestyle og å komme dit jeg er i dag,  hvor jeg jobber som personlig trener og bidrar til andre menneskers vekst både fysisk og mentalt. Livet kom ikke med en instruksjonsbok. Det finnes ingen fasit. Jeg elsker å være med fargerike mennesker som tør å være seg selv. Det gjør meg rørt, rett og slett. Dette har vært en helt fantastisk inspirerende dag som har gjort at jeg har blitt enda mer meg selv.

Gleder meg til å se resultatet 🙂 Det aller viktigste for meg er å inspirere andre mennesker til å tørre å ta sjanser og å være seg selv. Noe av det jeg brenner aller mest for er å bidra til at andre mennesker blir en sterkere utgave av seg selv og følger sine drømmer.

Hår: Pontus/Oslo Hair. Modell: Lene Alexandra. Makeup: Jon Lundemoen. Foto: Julie.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *