Jeg lever ikke det «perfekte liv»

jennifer-aniston

Jeg er ikke av de som har drømt og barn og bryllup siden jeg var barn. Selv har jeg aldri følt at jeg har passet inn og jeg har gått mine egne veier. Dette ser ut til å fortsette. Jeg fighter for frihet. Frihet til å være seg selv. Livet kom IKKE med en instruksjonsbok og det finnes ikke EN fasit på hvordan vi skal leve våre liv. Det er opp til DEG!

Jeg kunne ikke vært mer enig enn jeg er med kjære Jennifer Aniston. Denne saken som KK var så fantastiske å publisere traff meg midt i hjertet. Det var som om jeg skulle sagt det selv. Jeg er drittlei! Det er for faen ikke EN fasit på hvordan vi skal leve livet vårt. Til tider virker det som om det er noe feil med deg om du ikke er gift eller har barn når du er over 30 år. Jeg har hatt muligheten til å både få barn og å gifte meg flere ganger. Jeg har blitt fridd til flere ganger og det er absolut menn som har ønsket å ha barn med meg. Men jeg er ikke en som stresser med å gifte meg eller å få barn fordi det skal være sånn eller for at det utad skal se ut som om jeg lever det «perfekte liv». Jeg er ikke av de som lyver til menn om at de tar p piller for at de skal bli gravide så de passer inn i boksen. Tvert imot! Jeg er ikke en følger som gjør det som forventes av meg. Jeg liker å stille spørsmål ved ting , tenke og å ta egne avgjørelser utifra mine egne verdier framfor å leve opp til samfunnets forventninger. Jeg går mine egne veier og frihet er min vei.

Det var en gang jeg følte jeg var i en sunn og bra relasjon hvor jeg begynte å tenke tanken på å få barn og å gifte meg. Han jeg var sammen med sa han ønsket det samme. Det viste seg at det var bare prat og det såret mitt hjerte dypt og jeg synes det var vanskelig å stole på han etter dette. Han hadde barn og ønsket ikke å ha flere barn, men hadde ikke turt å si sannheten. Så i stedet løy han i frykt for å miste meg. Vi velger jo ikke hvem vi forelsker oss i. Du kan ikke tvinge noen til å ha barn som ikke ønsker å få barn. Det ville jo være helt forferdelig å sette et barn til verden som ikke var ønsket. Hvordan ville oppdragelsen bli med et slikt utgangspunkt? Det er ikke alle som kan bli gravide heller. Så det er ikke alltid opp til oss kvinner.  Riktignok slo jeg det veldig fra meg da jeg var sammen med en som ikke ønsket å ha barn med meg. Jeg gikk til psykolog og forsøkte forstå, men det var vondt. Noen klarte å si til meg at om mannen du er sammen med ikke er sammen med deg så er det som å si at han ikke elsker deg. Det gjorde ikke akkurat at jeg følte meg bedre. Min mor har dessuten ikke hatt noe ønske om å bli bestemor og jeg ser hvor stor oppgave det er å være mor. Det er et STORT ansvar som jeg tenker at man er nødt til å ta på alvor.

 

Det presset i dagens samfunn om å leve det «perfekte» eller «korrekte» livet gjør meg kvalm! At noen i det hele tatt tror på det. Jeg må innrømme at jeg i løpet av livet  har  vært inne på tanken om å fortsette å svelge tusenvis av kameler og forsøke passe inn, men glem det. Det går ikke. Jeg har innsett at jeg er så langt fra A4 og politisk korrekt som jeg kan få blitt. Enkelte i min omgangskrets «passer på meg» for at jeg ikke skal snakke filterfritt rett fra levra slik jeg egentlig har for vane å gjøre. Dette gir meg følelsen av at jeg nærmest kan skade noen ved å være meg selv. Tidvis føler jeg meg som en trussel eller nærmest kriminell. Helt utrolig når jeg kun har gode intensjoner og ønsker å få andre mennesker til å føle seg bra. Jeg har alltid tenkt at ærlighet varer lengst, men etterhvert har jeg forstått at ærlighet ikke alltid er greit. Det kan både såre og provosere. Dette er forferdelig og jeg har ofte diskusjoner i mitt hodet når jeg blir anbefalt av rådgivere å si ting som ikke faller naturlig for meg. Jeg trives best med å være ærlig og si det jeg mener uavhengig av om det er politisk korrekt eller ikke. Dette er nok også mye grunnen til at jeg har trukket meg tilbake mer og mer tilbake. Det er så sjelden muligheter for at jeg kan være meg selv uten «polish». Tidvis føler jeg meg fanget. Men dette er en situasjon jeg jobber med å komme meg ut av. Jeg var i samme situasjon i 2008. Kom meg ut av den. Nå opplever jeg at jeg har havnet der igjen.. 100% Lene Alexandra visst litt too much..

 

Jeg ønsker ikke å late som om jeg er noe annet enn jeg er. Jeg ønsker å beholde meg selv.

Derfor skapte jeg LA Lifestyle. Stedet hvor du kan være deg selv. Hvor du ikke er nødt til å passe inn. Hos oss er det ok å være annerledes. Vi heier på fargerike mennesker som er annerledes og ser det som en styrke. Vi forsøker ikke å trykke deg ned fordi du er ekstrem eller gjør ting som ikke er politisk korrekt. Sammen er vi sterkere!

LALifestyle

Denne teksten er hentet fra intervjuet med Jenifer Aniston som KK publiserte.

Takk KK og takk Jenifer. Jeg er egentlig opptatt med boksskriving og nærmer meg deadline, men dette var en så viktig sak at jeg måtte bare få det ut.

ALDRI la noen fortelle dere hvordan dere skal leve deres liv! Selv lever jeg et slags dobbeltliv siden det er mest jobbLA dere får se. Godt mulig dette endrer seg med tiden, men akkurat nå ønsker jeg å å ha litt «fri» da jeg må innrømme jeg ble litt sliten av at så mye fokus på mitt privatliv siden jeg ikke lever det «perfekte liv»

LA

————————————————————————————————————————

16.desember er det «Girlpower»  treningsreise til Fuerteventura hvor fokuset er på det å være den sterkeste utgaven av seg selv. Bli med da vel!

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *