Du holder meg som regel langt utenfor komfortsonen min

 

Foto: Astri og Kristin K Graue
Tusen takk Lene for at jeg får komme med et gjesteinnlegg på bloggen din, du holder meg som regel langt utenfor komfortsonen min. Akkurat slik jeg vil ha det!

Jeg heter Astri, er snart 22 år gammel og en av de superheldige jentene som er med i Team LA Lifestyle! Jeg har alltid vært en aktiv jente, holdt på med hest hele livet, i tillegg til en rekke andre idretter. For fem år siden kjøpte jeg meg hund og etter det har det blitt mange og lange turer.

Astri5IMG_3093

Jeg har aldri vært tjukk eller overvektig, men jeg har alltid hatt litt ekstra fett på kroppen. Jeg har vært en av de som tenker at det gjør jo ikke noe med litt fett på kroppen, man har den kroppen man har. Jeg har tenkt at det ikke er mulig for alle å bli i toppform. Jeg har aldri vært fornøyd med egen kropp, og trent i flere år, men har aldri klart å komme i ordentlig bra form på egen hånd.

Jeg elsker å pushe meg selv, tvinge meg selv til å gå ut av den berømte komfortsonen og virkelig kjenne at man lever. Det beste komplimentet jeg kan få er: Du er gal!
Så når jeg var så heldig å bli en av femten jenter til å være med på Team LA Lifestyle Bikinifit så var det bare å gi gass. Den første tiden har vært veldig spennende, jeg følger dietten til punkt å prikke, har fått kjenne på søtsug og forandringer i kroppen. Det er både rart og gøy.

Astri3BEB8F5C3-1FBB-4AAF-A9D3-3047E60AA864

Astri713726706_10155193559184896_2952219320801182165_n

Å oppleve at kroppen forandrer seg så mye er veldig spesielt. Det er en ting å legge ut før-og-etter bilder på nettet og få masse ros, det er helt fantastisk, men det er de små tingene i hverdagen som får meg til å smile. Som at man går ned fra tre bilringer til en, alle klærne mine har blitt for store og magen detter oppi buksa istedenfor utenfor. Det helt sykt moro å kjenne at selvfølelsen vokser samtidig som fettet minker og musklene blir større.

Nå er vi halvveis i opplegget allerede! Jeg er supermotivert for å nå målet om å stå på scenen i oktober, jeg er villig til å gjøre alt som trengs og litt til. Jeg har lært utrolig mye om mat, trening, søvn, stress, hormoner og om meg selv. Jeg gleder meg til å få enda mer kunnskap, og lære enda mer om meg selv.

astri6IMG_3345

Jeg har vokst mye på denne reisen, og jeg er blitt en bedre versjon av meg selv på alle plan. Jeg er helt forelska i The LA Lifestyle, og er evig takknemlig til Lene, hennes team og selvfølgelig min familie i Team LA Lifestyle.

Astri2IMG_3694

Alt er mulig bare man vil det nok! 
Astri

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *