Å gjøre det «umulige» badet mulig?

Skjermbilde 2016-07-23 kl. 09.15.58

Ting tar tid når man vet hva man vil ha og ikke vet hvor man kan finne det. Hadde jeg tatt første og beste ville speil og belysning vært på plass for lengst. Men jeg liker å gjøre ting skikkelig når det først skal gjøres. Og SPESIELT når det gjelder oppussing som koster en del og det skal vare lenge. Da er det viktig for meg å tenke langsiktig og ta den ekstra tiden det krever for å finne det jeg vil ha. Jeg er en person som er veldig hjemmekjær og som sjelden går på byen. Derfor er hjemmet veldig viktig for meg. Samtidig har jeg som oss kvinner flest stor lidenskap for det vakre og når det kommer til speil og belysning er dette noe av det viktigste på badet i mine øyne.

Mannfolk kommer unna med å se bra ut alltid uten å sminke seg og å behøve gjøre en ekstra effort bare de lukter godt, er shavet og har på deg noen jeans, enkel hvit t-shirt og et par joggesko. Menn setter ofte pris på at vi jåler oss litt for de har jeg erfart. Det de ikke alltid forstår desverre er hvor mye arbeid som ofte ligger bak. Vel, det er vel kanskje ikke alltid vi ønsker «bry» de med det. Derfor er det ekstremt viktig å gi sin kvinne komplimenter når hun har pyntet seg. Da er det jo større sjanse for at vi kvinner fortsetter med det eller hva? Joda, vi pynter oss først og fremst for oss selv, men klart vi liker å få høre hvor flotte vi er. Det gjør jo mannfolka og!  VEL, det er noen mannfolk som har forstått dette og som verdsetter at vi gjør en innsats for å ta oss bra ut. De mannfolka er smarte og får som regel igjen for det.

Mitt spørsmål er:

Kjenner dere noen som selger e27 sokler i krom ? Eller noen som er eksepsjonelt dyktige på speil og belysning som kan skape et speil som tegnet på bildet og en belysning som er helt fag å sminke seg i og et speil hvor man ser bra ut i? Jeg skal jo se meg i dette speilet HVER dag, så da er dette viktig! 🙂

 

Tar du utfordringen?

Supertakknemmelig om noen klarer å finne en løsning på dette. Akkurat nå føler jeg meg som en «Frustrert housewife» 😉

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *