Jeg er i en endringsprosess


Akkurat nå sitter jeg usminket og stirrer utover havet. Jeg kjenner på kroppen min og sinnet mitt at jeg nå er inne i en ny endringsprosess og akkurat nå kjenner jeg at jeg voksesmerten og at ting er i ferd med å skje igjen. Jeg er forberedt og omfavner det som kommer til meg. 

Dette er grunnen til at jeg nå har skrudd av sosiale medier. Jeg trenger ro for å ta imot denne endringsprosessen og for å få ut min kreativitet slik at jeg kan fortsette å skape og inspirere. Jeg tar en pause og lader fordi jeg skal bli en sterkere utgave av meg selv. Og før det skjer må jeg kjenne litt på smerten..

Takk for deres tålmodighet og forståelse. 

Hilsen ei som setter veldig pris på dere 🙂 

I mellomtiden kan dere sjekke ut LA Lifestyle webcoaching www.lalifestyle.no . Vårt team er der for dere om dere trenger skreddersydd treningsplan, diett og oppfølging. Tina tar imot alle deres emailer <3

<3 LA <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *