Det er nå vi lever..


Foto: Feiret årets hittils gode prestasjoner med en digg sjokoladefrappe og en belgisk vaffel med sjokolade Fordi jeg fortjente det <3
Jeg tok meg noen dager fri fra sosiale medier for å tenke mine egne tanker og lytte til min egen indre stemme og ikke alle andres meninger om hva de mener er best for meg. Jeg er ydmyk og lytter gjerne til velmente råd, men ikke til mennesker som gir strategiske råd for egen vinning. Jeg vet selv best hvilke behov jeg selv har for at jeg skal ha et godt liv. Selv om jeg føler meg sterk er jeg også et menneske som kan bli ubevisst påvirket av det jeg blir eksponert for i løpet av hverdagen.

Noen ganger når jeg har nådd et mål har jeg behov for å være litt for meg selv og det gjør meg alltid godt.Da kjenner jeg at jeg vokser og utvikler meg. Jeg filosoferer, analyserer og evaluerer året hittils.  Det er viktig for meg å ta et skritt tilbake og se ting utenfra. Jeg er drevet av å skape resultater , men om jeg ikke vet hvorfor jeg tar de valgene jeg tar og lever i tråd med mine verdier kan det føles meningsløst for meg. Jeg ønsker alltid å vite hvorfor.

Det er viktig at vi mennesker ikke bare fokuserer på alt vi skal eller «må» gjøre, men lytter til vårt indre og manøvrerer utifra det. Jeg er fast bestemt på at vi har best livskvalitet når vi lever mest mulig i tro med den vi er.

Når du har jobbet hardt over tid og når målet ditt eller du butter imot og mister din drive anbefaler jeg følgende for å inngå i verste fall utbrenthet:

– brems i tide. Lytt til kroppen. Du MÅ ingenting! Hvem sier du må?

– Ta et skritt ut av prestasjonsboblen din og se ting utenfra. Hva ser du?

– Fokuser på det som er bra! Hva har du fått til i år?

– Gi deg selv en klapp på skulderen mens du ser stolt tilbake på årets prestasjoner. Wow! Så flink du har vært!

– Nullstill deg selv og tenk over hva som gir deg glede, mening og energi

– Hva betyr mest for deg?

– Still deg selv noen spørsmål: Har jeg nådd målet? Hvis ikke.. Hva var grunnen til at jeg ikke nådde det? Og her må du være ærlig med deg selv. Hva kunne jeg gjort bedre? Noe eller noen som stod i veien som bør prioriteres bort?

– Om du nådde målet: Hva var grunnen til at du lykkes? Hva ga det deg? Hvilken retning ønsker du å gå nå? Hva vil det kreves av deg?

– Hvordan kan du legge en detaljert plan med gode rutiner så du når ditt neste mål?

– Hvem vil du være? Hva er viktig for deg?

Selv synes jeg det alltid er godt å ta en pause i ny og ne og gå inn i meg selv. Nå ønsket jeg å se tilbake på alt jeg har oppnådd for å hente motivasjon og samtidig legge en strategi for veien videre.

I situasjoner som dette går jeg inn i meg selv og repeterer for meg selv hvilke verdier som er viktigst for meg. Disse pausene er superviktig for at jeg skal kunne holde meg sterk til å takle livets utfordringer + de jeg selv kaster meg ut i. Det er helt nødvendig for at jeg skal være den sterkeste utgaven av meg selv.

Jeg tok meg 5 dagers fri fra sosiale medier og det gjorde godt! Anbefales. Det hjelper ikke at jeg som leder anbefaler andre å lytte til kroppen om jeg selv ikke gjør det. Det er viktig for meg å «Walk THE talk»

Det jeg innså ved å ta denne pausen var at jeg er stolt over alt jeg har oppnådd. Jeg er rik på opplevelser og har mange herlige mennesker i livet mitt som er der for meg og heier og støtter når jeg tar sjanser og sprenger grenser. Samtidig er jeg Takknemmelig for det livet jeg lever med en sunn livsstil og at jeg er i utvikling. Veien blir til mens jeg går den og jeg nyter prosessen. Det er nå vi lever!

Nå er jeg motivert og klar for å nå nye mål! Høsten blir spennende!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *