Mitt antistress-mineral

#spons

MagnesiumSolgarFullSizeRender

Det er ingen hemmelighet at min hverdag er hektisk. I mitt hektiske liv er det derfor greit å ha noen verktøy som kan hjelpe meg. Et av disse verktøyene er mineralet magnesium. Med så mye aktivitet og trening som min hverdag består av er jeg nesten absolutt avhengig av å få i meg nok magnesium. Dette på grunn av magnesiumets evne til å avspenne muskulatur. Det er viktig for meg av to grunner; at jeg ikke skal oppleve muskelkramper under fysisk aktivitet, og at jeg klarer å redusere opplevelsen av stress og spenning når jeg IKKE er i fysisk aktivitet.

Jeg har prøvd å få en større helhetsforståelse rundt dette mineralet, og her er noen av de faktaopplysningene jeg har tilegnet meg.

Magnesium:

er absolutt nødvendig for et sterkt skjellet ved at det er med på å styre opptaket av kalsium (og andre viktige stoffer).

Viktig for en optimal muskel- og nervefunksjon.
Inngår i over 300 essensielle metabolske reaksjoner i kroppen vår. Er blant annet en av de

viktigste kofaktorene i energiomsetningen.
skilles ut i urin/svette, og kan derfor være en påvirkende faktor ved hard fysisk trening.

Har en anbefalt dagsdose på 300-450 mg daglig for voksne mennesker.
absorberes bedre i tarmen vår i kombinasjon med Vitamin D.

Jeg prøver først og fremst å spise naturlige gode kilder til magnesium, som kornvarer, nøtter, frø eller grønnsaker, men som med alt jeg foretar meg, er jeg opptatt av perfeksjonismen rundt det. For å være 100% sikker på at jeg får i meg nok magnesium (og kanskje noe mer enn normalt, pga. stort volum med fysisk aktivitet) har jeg mitt sikkerhetsnett – nemlig kosttilskuddet Magnesium Citrate fra Solgar.

Som tidligere nevnt er jeg ekstremt opptatt av at kostholdet mitt skal være så rent og naturlig som overhodet mulig. De samme strenge kravene gjelder selvsagt for mine kosttilskudd. Solgar sine vitaminer og mineraler gjennomgår kanskje blant de strengeste kvalitetskravene innenfor kosttilskudd. På den måten vet jeg at jeg får i meg akkurat det jeg trenger, og ikke noe annet. Solgar’s Magnesium inneholder ren magnesiumsitrat – en form for magnesium som absorberes meget godt. Hver tablett inneholder 200 mg med ren, høyopptakelig magnesium av ypperste kvalitet.

Det gjør valget enkelt – jeg velger Solgar – jeg velger Premium kvalitet!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *