Jeg orket ikke mer oppussing 


Oppussing er ingen spøk. Ikke det at det er jeg som fysisk gjør oppussingen. Heldigvis! Thank god for hardworking håndtverkere 🙂 

Jeg liker å se på meg selv som fleksibel og løsningsorientert. Men å dusje i et falleferdig dusjkabinett i kjellerns vaskerom med ræva belysning og ikke ha faste plasser til mine produkter med gode beautyrutiner  , orden og struktur ble for slitsomt i tillegg til alt annet som skjer i kulissene i mitt liv. 

Derfor valgte jeg å stikke av akkurat slik jeg gjorde sist gang jeg pusset opp. Jeg må rett og slett puste og få fram kreativiteten. Og den henter jeg her hos min far i Spania 🙂 

Kontrollen mister jeg heldigvis ikke allikevel da jeg får daglige updates om hvordan det går med oppussingen <3 

Jeg har satt deadline for oppussingen til 25.juni. Da blir det hageparty!

Det skal bli godt med orden i hjemme og få tilbake gode rutiner. Dette er så mye viktigere for å ha god livskvalitet . Det blir en hektisk høst , så nå må gode rutiner og planer legges så alt blir gjennomført med suksess! 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *