3 must have beautyprodukter :)

#spons

Flere av mine følgere på sosiale medier har sendt meg mange spørsmål om hvilke beautyprodukter og behandlinger jeg bruker for å ta vare på hud, hår og negler. Det er vel ingen hemmelighet at jeg er opptatt av å se bra ut. Så jeg deler gledelig om dette kan være til nytte for mine følgere.

Dior

Foto: Pinterest

Når det kommer til foundation bruker jeg ulike merker og varierer. Jeg har pleid å bruke Mac, men min venninne og makeupartist Ragnhild Andersen som jobber i Dior anbefalte meg denne foundation da hun mente den ville passe fint til min hud. Selv liker jeg å bruke en dekkende foundation som dette når jeg skal se ekstra fin ut, men til hverdags og trening bruker jeg gjerne Bare Minerals som det både er sulfaktor i og som smelter inn i huden og gir en naturlig look. Det er mange som spør meg om huden min og hvordan jeg får så fin glød. Dette er nok en kombinasjon av at jeg lever LA Lifestyle med mye ren mat og gode rutiner i forhold til kosthold, søvn og trening samtidig som jeg unngår å stresse. Samtidig bruker jeg som oftest gode renseprodukter ( det kommer i eget innlegg) og jeg har naturlig en hud som har fet overflate og kan gi blanket. Jeg har tidligere jobbet hardt for å finne mattende pudder for å dempe denne glansen, så det er utrolig morsomt at det faktisk er det jeg får komplimenter for 🙂

Diorshow

 

Foto: Pinterest

Jeg liker lange fyldige lepper som gir «dådyrøyne looken». Nå har jeg vipper fra salongen min venninne Katrine carlie driver på løkka : www.lashbar.no  Men når jeg ikke har det varierer jeg mellom diorshow og YSL. Disse har jeg brukt i åresvis og er veldig fornøyd med.

Juicy Tubes

 

Foto: Pinterest

Jeg liker å ha en naturlig fitness look og føler meg ikke like komfortabel når jeg er oversminket. Denne lipglossen «Famboise» fra Juicy tubes har jeg brukt siden før jeg deltok i Robinsonekspedisjonen. Jeg hadde den faktisk med meg på den øde øyen også! Så avhengig er jeg av den! Den ser veldig naturlig ut og den holder seg lenge i tillegg smaker den godt og jeg synes den ser FAB ut 😉

 

Jeg kommer til å skrive mer om beauty framover da det er noe jeg synes er gøy 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *