Lene Alexandra Kosthold

LAFoodIMG_2643

Så utrolig herlige dere er som sender meg snapper med LA Lifestyle på når dere lager samme mat som jeg lager og spiser. Jeg blir så utrolig rørt og glad over at dere liker LA Lifestyle filosofien og setter pris på at jeg deler min kunnskap i håp om å inspirere til en sunn livsstil på en enkel måte. Diett er lett! Det behøver ikke være så vanskelig vetu! 🙂

Mange av dere spør hvordan jeg forbereder søtpotetene. Det er så søtt. Det finnes da ingen regel på hvordan man skal gjøre ting og jeg henger meg ærlig talt ikke så mye opp i detaljene, MEN.. Om dere ønsker å gjøre akkurat som meg så er det VELDIG enkelt!

Jeg legger oppskjærte søtpoteter på bakepapir på et bredt i enten rundinger eller strimler avhengig av hva jeg føler for den dagen, så krydrer jeg som regel alltid med kanel siden jeg er hekta på det og ALDRI blir lei! 🙂 hehe.. Jeg setter brettet midt i ovnen på 220 grader og potetene står i ca 25 minutter. Dette avhenger selvfølgelig av hva slags ovn du har. Du kjenner din ovn bedre enn min. Voila! Veldig enkelt!

Og har jeg kylling eller fisk gjør jeg det på samme måten slik at jeg kan få gjort unna andre ting som enten å sminke meg, blogge, svare på mailer eller vaske klær i mellom. slik går det mest mulig effektivt for seg. I en hektisk hverdag er det viktig for meg å tenke på timemanagement slik at jeg får gjort mest mulig på kort tid.

Dere lurte også hvorfor jeg spiser mye bær. Det er rett og slett fordi jeg liker å spise noe søtt og fordi det er veldig lite kalorier i blåbær og bringebær. Akkurat nå spiser jeg et kosthold som er proteinrikt fordi fokuset er på å bygge muskler. Så alt avhenger av målet!

Det er STOR stas at flere av dere er ekte LA Lifestylers og lever The LA Lifestyle. Gotta love it! Fit & Fab! 😉

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *