Det blir en spennende helg..

jt foxx scam

Foto: www.jtfoxx.com

En kompis av meg mener tydelighvis at jeg trenger bli litt mer businessminded. Jeg har nemlig blitt invitert med på businessseminar med selveste JT Foxx i helgen. Jeg aner ikke hva jeg går til, men jeg er nysgjerrig av natur og er overbevist om å nyte det å la meg inspirere. Jeg VET jeg har MYE å lære 🙂

JT Foxx er kjent som «the millionaire underdog» . Han er entreprenør og har startet mange selskaper og bygget opp ulike brands.  Han er en av de beste foredragsholderne og «wealth coachene» i verden. Vel, dette er det jeg vet i dag. Jeg har inntrykk av at han er en fyr med baller som tør å tenke stort, ta sjanser og gå egne veier. Så dette blir en spennende weekend! 😉

Give it to me! I am ready to be inspired!

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *