Kan du drikke et par glass vin på nyttårsaften?

Biff

Foto: elleblogg.no

Pouring red wine

www.sdu.dk

I morgen er det nyttårsaften og min kjære lurte på om jeg ikke kunne drikke et par glass vin på nyttårsaften. Jeg svarte selvfølgelig at det må jeg spørre min fitnesscoach om. Da sa min kjære at jeg må jo være en drømmekunde. Alle coacher ønsker jo å ha en kunde som gjør som de sier og er disiplinert siden det er da vi skaper resultater.

Jeg hadde ingen behov for å drikke vin, men siden min kjære spurte så pent kunne jeg jo alltids spørre. Det skal sies at kjæresten min er personlig trener, coach og selv har stilt i Fitness. Så han viser hensyn og respekterer at jeg tar mine egne avgjørelser. Han støtter meg  på denne fitnessidetten.

 

Jeg sendte en melding til min fitnessmentor Christian og han svarte at jeg kunne ta et par glass vin og en biff på nyttårsaften bare jeg droppet litt av karbohydratene tidligere på dagen. Fab! Da ble Henrik glad 🙂 Så jeg booket bord på restaurant i morgen og vi skal ut på romantisk middag for to. Så koselig! Gleder meg big time! Det skal bli så godt med biff!! Mmmmmm I love it! <3

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *