Jeg elsker å skape

#spons

Treningslene_0145

Jeg var i mange år modell og jeg var besatt av mitt utseendet. Så måtte jeg gå i en annen retning for å bli frisk fra spiseforstyrrelsene , depresjon og angst. Nå er jeg så frisk jeg kan bli og jeg savnet veldig det å skape sammen med et godt team slik jeg fikk oppleve i dag da vi tok nye promobilder. Derfor har jeg nå innsett at min hobby for tiden er å være modell og å drive med kroppsforming. På denne arenaen får jeg utløp for min kreative side og mitt behov for å skape. Det å gå inn og ut av ulike roller er en utrolig deilig følelse jeg har stort behov for å få utløp for.

I går jobbet jeg med et supert team. Rolf Ørjan og jeg har sammen skapt mange gode bilder og koser oss alltid sammen nrå vi skaper. Det er så supert å jobbe med likesinnede som er like opptatt av å være effektive, løsningsorienterte og opptatt av å skape <3 Vi fikk denne gangen muligheten til å jobbe med en superdyktig makeupartist som heter Stephan Ulvund Øien. Han er internasjonal makeupartist for Isadora og superdyktig. Så bildet ovenfor trengte ikke noe photoshop for å si det sånn!

Singlet ute i kulden stopper ikke oss for å skape gode bilder når solen skinner og lyset er amazing. For en herlig opplevelse!

 

Foto: Rolf-Ørjan Høgset
Makeup: Stephan Ulvund Øien International Makeupartist Isadora
Lashes: LASH BAR OSLO Katrine Carlie
Hair: Great Lengths Scandinavia Victoria Alvad
Hairstyling: Stephan & Lene Alexandra Øien
Nails: Tone Lise Akademiet Linn Kristin

Tights: Run & Relaxe Sportstopp: Run & Relaxe Singlet: Nike Sko: Nike Klokke: Suunto

Location: Drammen

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *