Ny laser nye muligheter!

 

#annonse

Screen Shot 2015-11-16 at 20.19.11

Som en del av dere vet tok jeg 4 tatoeringer da jeg var 16. Jeg skulle ikke være noe mindre tøff en min bror og samtidig var jeg inspirert av Pamela Anderson som den gangen var mitt store forbilde. Nå føler jeg ikke lenger jeg har behov for disse tatoeringene da de tilhører fortiden og en fase jeg vil legge bak meg.

Jeg har testet en laser tidligere og jeg fikk vekk en del blekk med den, men det var så vondt at selv jeg som tåler en god del smerte måtte gi opp. Det ble rett og slett for smertefullt for MEG.

Nå tester jeg en ny laser og remove er den eneste klinikken i Norge som kan tilby tatoveringsfjerning med PicoWay. Dette er den mest effektive og skånsomme laseren på markedet, så nå håper jeg og endelig bli kvitt disse tatoeringene!

Jeg merker forskjell med denne laseren. Tatoveringene har allerede begynt å blekne etter bare noen dager.

Du kan lese mer om behandlingen og klinikken jeg bruker her:

www.remove.no 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *