Frekk og frampå

Kvinneritiden

www.kvinneritiden.no

Jeg er oppdratt til å være frekk og frampå. Moren min har alltid sagt til meg at spør du ikke får du inget svar. Skal du komme noen vei må du være frekk og frampå. Dette har vært karakterdannende for meg og har gjort meg direkte og frampå.

Dette har gjort meg målbevisst og jeg går ofte rett til kjernen når det er noe jeg vil. Hva er det verste som kan skje? At jeg får et nei.. Et nei betyr ikke nødvendighvis et nei for meg. Et nei betyr i mine ører kanskje… Det betyr IKKE at jeg ikke respekterer et nei.. MEN…Spør jeg mange nok ganger KAN jeg kanskje få et ja til slutt. Det er begrenset hvor mange ganger noen klarer å si nei 😉

Det er like herlig hver gang jeg får bekreftelser på at dette er lurt. Denne filosofien er mye av grunnen til at jeg har lykkes med å nå mange av mine mål. Dette har gitt meg muligheter som mange andre også kunne ha fått.OM de hadde turt å spørre! Jeg er nok unorsk av natur og har merket at jeg har måttet tilpasse meg for å passe inn i det norske samfunnet. I mange situasjoner har jeg måttet trene på å være litt mer tilbakeholden.

Lenge var jeg ikke klar over at det ikke var vanlig å ha disse egenskapene. Men etter å ha studert coaching de seneste årene og fått mer selvinnsikt og perspektiv har jeg nå innsett at jeg på mange måter har en kjempefordel. Det er mange ting mennesker vanlighvis er redd for som jeg aldri ville ha tenkt over i det hele tatt.

Noen er visst redd for å ringe ned til resepsjonen når de bor på hotell for å spørre om hjelp! Og noen er redd for å si ifra om de får feil mat servert på restaurant. For meg ville ingen av disse tingene vært skremmende. Men vi er alle ulike og det er det som er så spennende.

Det å holde foredrag på Kvinner i tiden derimot må jeg innrømme at jeg synes er litt skremmende, men jeg ser fram imot å kunne inspirere andre mennesker til økt livskvalitet ved å dele historier fra min endring.

Jeg føler meg heldig som får lov til å inspirere andre ved å være meg selv!

 

2 Comments on “Frekk og frampå

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *