Når er du den beste utgaven av deg selv?

lene2

Foto: rolf Ørjan Høgset

Jeg kommer til å roe litt ned min sosiale medier aktivitet noe fram mot jul da det tar seg opp med arbeid mot jul og jeg må lytte til min kropp og kjenne min begrensning. Alt handler om balanse og uten den er jeg ikke den beste utgaven av meg selv. Så noen ganger må jeg prioritere og ta valg selv om jeg til tider tenker at jeg er en superkvinne. Vel, sannheten er at jeg er bare et menneske jeg som alle andre og jeg er opptatt av integritet. Det er viktig for meg å stå for det jeg skal levere. Jeg tenker ikke lenger opp og fram for enhver pris og jo mer jo bedre.

Jeg merker jeg er inne i en endringsprosess hvor jeg blir tvunget til å gå inn i meg selv. Til tider føler jeg meg sårbar og har virkelig oppdaget hvor mye jeg ikke kan selv om jeg vet jeg har mye kunnskap.

Jeg trener mine faste PT kunder som jeg følger opp ukentlig slik jeg har gjort siden 2011 + at jeg skriver på min nye bok som jeg forøvrig har valgt å ta meg god tid på å skrive. Jeg ønsker å kose meg i prosessen og skrive en bok jeg er stolt av.

Denne perioden har jeg valgt og heller gi mer av meg selv til de som deltar i motivasjonsgruppenmin LA Lifestyle Bikinifit som startet 1.november og varer til 26.januar.
Alle som deltar i LA Lifestyle Bikinifit får tilgang til både mitt treningsprogram og kostholdsprogrammet jeg kjører fram til jeg skal på shoot i LA i januar. Gleder meg! 🙂

Jeg har kommet til et sted i livet hvor jeg virkelig har innsett hva som er viktig for meg og er det noe jeg virkelig vil ta vare på er det kjærligheten til meg selv. Vi må elske oss selv for å kunne elske andre.

Javisst brenner jeg for yrket mitt, men jeg er nødt til å ta vare på meg selv også <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *