Ikke alle bryr seg om lojalitet..

  
Mennesker som sier en ting og gjør det stikk motsatte får ingen stjerne i boken hos meg. Drit heller i å love noe du ikke kan holde. 

Selvfølgelig kan det komme noe i veien som gkør at ting ikke alltid blir som planlagt. Men gjentatte unnskyldninger uten handling eller forsøk til forbedring gjør at jeg rett og slett mister tillit til vedkommende . Det går til et punkt hvor det er krevende å behandle noen med respekt når du opplever at vedkommende pisser deg i trynet. Det er alltid mange som vil være med i medvind når du stråler og gir de energi. Disse menneskene vil vi alle oppleve på vår vei. Noen er kyniske og egoistiske, mens noen rett og slett er svake og derfor søker din energi for å klare komme seg igjennom dagen. Energinyltere finnes det overalt. 

De det derimot er ekstremt viktig å ta vare på er de menneskene som tør å være seg selv. De som mener det de sier og som stiller opp når du trenger de som mest. 

True friends are hard to find. Take care of them  <3 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *