Jeg er i sjokk! 

Screenshot: www.vixen.no
Dette hadde jeg aldri i min villeste fantasi trodd jeg skulle oppleve. Jeg lever jo litt i min egen lille boble for tiden og ser verken på TV eller leser aviser.

Hadde det inne vært for at min frisør Pontus hadde fortalt meg hadde jeg ikke vært klar over at jeg var i semifinalen i Blogawards i kategorien «årets livsstilsblogger» og «årets kjendisblogger». Jeg føler meg som en outsider i dette bloguniverset Og må innrømme at jeg er synes det er rørende at jeg i det hele tatt ble nevnt blant alle disse fulltidsbloggerne.

Stas med litt oppmerksomhet i en hektisk og utfordrende hverdag. Jeg trengte denne positive oppmerksomheten i dag.
Tusen takk til alle dere som faktisk leser bloggen min, har stemt og bryr dere. Jeg setter pris på dere skal dere vite <3

VIXEN_NOMINASJON_GIF_gronn

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *