Er kun det beste bra nok?

Foto: Rolf Ørjan Høgset
I dagens samfunn opplever jeg at det er et høyt tempo og at tiden er vår verste fiende. Mange streber etter perfeksjonisme og det å bli best. Dette gjør at mange mennesker lever med mye stress i livet sitt og kan få blant annet livsstilssykdommer , depresjoner og sosial angst. Noe av det mest grunnleggende i oss mennesker handler om å bli sett. Vi har behov for bekreftelser på vår grunnleggende eksistens. Ingenting bør overdrives. Alt med måte. De fleste av oss vet innerst inne at balanse er viktig for god livskvalitet, men hvorfor er det så vanskelig? Er det mulig å akseptere seg selv som bra nok eller er kun det beste bra nok? Det er ofte de beste og de vakreste som får mest applaus. Er det da så rart at folk streber etter perfeksjonisme og det å bli best? Jeg bare tenker høyt.. Hva tenker dere om dette?

Foto: Rolf Ørjan Høgset

#perfeksjonisme #prestasjonskultur

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *