Er du endringsdyktig? 

Foto: Rolf Ørjan Høgset
Livet kan være en berg og dalbane av opp og nedturer. Det eneste vi med sikkerhet vet er at det vil komme humper i veien. Går du for oppturene vil du også oppleve nedturene. Du kan ikke endre andre mennesker, men du kan endre deg selv. Ta kontroll over de få tingene du kan ta kontroll over og vær ellers openminded og positiv. Det vi vet er at samfunnet og menneskene rundt oss er i endring. Derfor er det viktig at vi er endringsdyktige og tåler smerte. Ja, for å klare å gjøre endringer er du nødt til å tørre å ta noen sjanser og gjøre ting du ikke har gjort før. Du må tåle litt smerte når det står på som verst. Hvis ikke blir du værende på stedet vil. For all del. Det er fint om du har det greit der du er. Men ønsker du f.eks å være mer selvsikker, sterkere, gå ned i vekt eller å bli bedre på å kommunisere er det kun du som kan gjøre noe med dette! Start i dag med å ta et skritt i den retningen som gjør at du blir en sterkere utgave av deg selv. Den dagen du tror du er utlært og slutter utvikle deg har du tapt???? #endringer #mål #fokus #smerte #mentaltrener #lalifestyle

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *