Teknologiens muligheter

Versjon 2

1.november starter motivasjonsgruppen Bikinifit hvor jeg kommer til å motivere og inspirere igjennom skjermen og snakke til deltagerne mine på video. Dette blir en utrolig spennende erfaring og opplevelse. Jeg kjenner at jeg gleder meg skikkelig! Dette prosjektet foregår fram til 26.januar når jeg reiser til Los Angeles. De som er med kommer til å bli inkludert i min hverdag og få mer detaljert info om min trening og mitt kosthold samt mental trening for å bli en sterkere utgave av seg selv. Jeg blir deres treningsvenninne på nettet 🙂 Jeg gleder meg til å nerde litt og ha mitt eget team LA Lifestyle  som jeg kan dele min kunnskap til og sparke i ræva 🙂

#bikinifit #teamlalifestyle #lenealexandra #lalifestyle

One Comment on “Teknologiens muligheter

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *