Rollemodeller

Foto: Haraldsgym
Opp igjennom livet har jeg vært heldig å treffe mange inspirerende mennesker som har betydd mye for meg og min utvikling. Jeg har vært heldig å ha gode solide  samtalepartnere i perioder hvor jeg har vært rotløs og forvirra. Harald som driver Haralds gym har i mange år fungert som en god samtalepartner og støttespiller i mitt liv. På mange måter har han fungert som en farsfigur for meg.  Det føles så godt å ha mennesker i sitt liv som ikke forventer så mye, men som er der både på gode og dårlige dager. Harald er alltid den samme. Like solid, trygg og med integritet og respekt for andre mennesker. For et vakkert menneske. En mann som hjelper mange mennesker, en mann jeg beundrer og er glad i.

Har du en god støttespiller?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *