My lashes

#annonse

Lashes

Flere av dere har spurt hvem som gjør mine vipper og det er den aller beste Katrine Carly som er grunder og eier av Lashbar. Katrine og jeg har kjent hverandre i flere år og jeg har vært hennes trener. Det føles godt å være i trygge hender.

LashbarKatrineCarly2__hv_s

Da jeg første gangen prøvde lashes hovnet jeg opp og begynte klø i tillegg til at hun som gjorde det hadde satt på så mye vipper at jeg knapt klarte løfte mine øyelokk. Det ble tungt å blunke.

Katrine har lært meg at det desverre er mange som setter på mer vipper enn det man tåler og da kan man risikere å miste sine egne vipper eller i verste fall få allergiske reaksjoner.

Katrine er nå travelt opptatt med å forberede vippe NM som hun arrangerer + at hun nettopp har startet en Lashbarklinikk i Bergen. Om dere vil ha det beste tar dere kontakt med Katrine. Hils henne så mye fra meg!

Digger denne dama!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *