Jentetur og Kamilleweekend

Kamilleweekend

Foto: Alle samarbeidspartnere og sponsorer var samlet i den supre Hamsunsuiten på Vestlia Resort.

Min venninne Trine Lise Jagge som er grunder av Dynamic People gjorde nettopp et stort intervju i bladet til Kamille og skulle holde foredrag på Kamilleweekend sammen med flere andre inspirerende kvinner. Hennes medgrunder Sissel,  kollega Signe og jeg var med som heiagjeng. Jeg er veldig stolt over hva Trine Lise har fått til de seneste årene og hvordan hun har taklet motstand. Det var første gangen jeg så foredraget hennes og det var veldig bra. Jeg digger denne dama!

Kamilleweekend2

 

Det er alltid deilig å komme seg til Vestlia Resort. Markedsirektør Tom Myrseth er alltid like blid og jeg føler meg alltid velkommen <3

Takk for en fin helg alle sammen!

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *