Mål framgang! 

Når du har satt deg et mål er det viktig å legge en plan og følge den! Selvfølgelig kan det dukke opp utfordringer du ikke var forberedt på og da må du bare evaluere underveis og forsøke så godt du kan å holde planen. Men det er lurt å ha en plan i bunnen. Da er du bedre forberedt og takler eventuelle humper i veien bedre enn om du tok alt på sparket.

Nå som jeg følger et fast programmet med et spesifikt mål som er 21.januar 2016 i LOs Angeles fører jeg treningsdagbok og skriver ned kg på vekter jeg trener med + antall reps. Jeg måler meg også jevnlig med målebånd, veier meg og tester med fettklype + at jeg har 100% kontroll på hva jeg spiser.

Dette er ikke noe stressmoment for meg. Faktisk trives jeg veldig godt med og ha orden og struktur på denne måten siden jeg liker å ha kontroll da det gir meg en form av trygghet og mestring som igjen gjør at jeg føler meg bra. Det å ha disiplin og være tro mot meg selv gir meg økt selvrespekt <3

Det er lurt å notere ned detaljer i treningsdagboken. Da kan du analysere og forstå hva som funket/ ikke funket og hvorfor. Dette kan du lære mye av.

Hvordan skal du forresten måle resultater om du ikke skrev ned utgangspunktet og framgang underveis? Og det er viktig å ta eierskap til sitt eget mål. Ikke la ansvaret hvile i andres hender. Selv ikke når du trener med personlig trener. Noter ned og vær interresert i din egen framgang!

Det er viktig å føle mestring. Det gir økt selvtillit og dermed mer balanse mellom ditt indre og ytre.

Så bruk treningsdagbok om du mener alvor med treningen din og er opptatt av resultater!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *