Dagens workout

B39R0534

Foto: Rolf Ørjan Høgset

Som sagt kjører jeg et splitt program hvor jeg deler opp kroppen og i dag var det rygg og skuldre som stod for tur. Jeg elsker å trene rygg og skuldre. Jeg er født «pæreformet» og derfor synes jeg det er fantastisk at jeg kan gjøre det beste ut av genene jeg har fått tildelt og fylle ut litt i skuldre og V rygg slik at jeg får timeglassfiguren som jeg liker så godt 🙂

A1: Roing på benk med manualer 8-10 rep

A2: Strak arm lat ekstensjon 10-12 rep

 

B1: Reverse Pulldown 8-10 rep

B2: Pullover 10-12 rep

 

C1: Sittende skulderpress 12 rep

C2: Cable sidehev 15 rep

C3: Liggende innrotert bakside skulder sidehev 15 rep

Jeg skal kjøre det programmet jeg nå kjører i 6 uker før jeg skal bytte. Selv elsker jeg jo å variere treningen, så det er en utfordring for meg å følge samme program over så lang tid må jeg innrømme. Men nå som jeg har et konkret mål om photoshoot i LA gjør jeg det som er smartest å gjøre, så da er jeg mer tålmodig. Kan hvis jeg vil 🙂 hihi..Det er fort gjort å finne seg favorittøvelser og derfor har jeg nå valgt å følge min venn og kollega Roger Holmedal sine programmer slik at jeg hele tiden får nye utfordringer og samtidig lærer noe nytt. Når jeg hele tiden setter opp programmer og holder oversikt på mine kunder er det deilig å ha noen som passer litt på meg og 🙂

Vi klarer ikke alt alene. Vi kommer lenger i team. Og Roger og jeg utfyller hverandre godt og jobber bra sammen 🙂

2 Comments on “Dagens workout

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *