Maktmisbruk og hersketeknikk 

Foto: Pinterest
Noe av det verste jeg vet er mennesker som utnytter andres snillhet for å tjene penger. De som ser sine kunder som tall i et excelark og er villig til å gjøre hvasomhelst for å tjene noen ekstra kroner. For disse menneskene er ofte manipulering og hersketeknikk en del av hverdagen og de har antagelig gjort det så lenge at jeg er ikke sikker på om de gjør det bevisst eller ikke. Disse menneskene drar mer enn gjerne en hvit løgn for å lure deg for penger også. Legg merke til at de snakker deg opp og skryter av deg til du føler deg trygg og åpner deg. Så river de deg ned ved å bruke det du har sagt imot deg og snakke til deg på en kritiserende bedrevitermåte hvor de selvfølgelig vet best. Disse menneskene innrømmer aldri sine feil og viser aldri svakhet. De holder ofte fasaden som den «perfekte» personen de er. Og de stiller aldri spørsmål.

For de vet jo alt best… Tenk deg om to ganger før du velger å stole på en bedreviter. Ofte er noe for bra til å være sant…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *