What doesnt kill you makes you stronger :)

Versjon 2

IMG_8579

Trollveggentriathlon

IMG_8838

 

IMG_7999

IMG_9032

IMG_8276

 

Tonsberg_Triathlon2

Tonsberg_Triathlon_4Herognå

IMG_7762

Børgeogla

 

IMG_0413

001-DSC_0758

052-DSC_0912

Børge1

I 2011 møtte jeg Børge Kraft – Pettersen. Vi har vært igjennom en spennende reise siden den tid, delt mange opplevelser og utviklet oss masse siden vi traff hverandre. Da jeg først traff Børge hadde jeg aldri i min villeste fantasi trodd at han var min soulmate. Han har kapret mitt hjerte… IGJEN..

Det viser styrke når menn tør å vise sårbarhet og følelser. Det er noe av det vakreste jeg vet <3 Jeg er stolt av kjæresten min som tør å vise kjærlighet.

Superman loves supergirl <3

 

13 Comments on “What doesnt kill you makes you stronger :)

    • Absolut! Ekte kjærlighet er noe helt unikt! 🙂 <3 Viktig å ta vare på hverandre.

    • Tusen takk kjære deg 🙂 Vi har alle en ulik oppfatning av verden og det respekterer jeg. På min blogg kommuniserer jeg ut ifra hvordan jeg ser ting. Vi har alle vært igjennom ulike utfordringer og det som er lett for andre er krevende for noen osv. Det viktigste er bare at vi alle gir hverandre rom til å være oss selv og gleder oss på andre vegne. Takk for fin melding <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *