Timeout

timeout

Jeg har valgt å ta meg en liten timeput nå siden det er ekstremt hektisk. Modelleringsoppgaven på coachingstudiet jeg går tar mye mer tid enn ventet i tillegg til at det er mange deadlines nå. Fredag reiser jeg til Trondheim for å roaste Stian Blipp før jeg reiser til Spania søndag for å fortsette å skrive på boken min. Det skal bli godt å komme seg på hvilehjemmet til min far i solen. Men innen den tid må jeg ta vare på mine faste kunder. Det er viktig for meg å sette grenser siden jeg er avhengig av å ha energi for å kunne gi til mine faste kunder slik at vi sammen når deres mål. PT jobben er min grunnmur og noe av det aller viktigste jeg gjør. Det gir meg mening 🙂

Når det er stille fra meg er det som regel fordi jeg har litt for mye å gjøre og fordi jeg må sortere og frigjøre tid.

Husk å sette av litt tid til me time og selvrefleksjon dere også. Still dere selv spørsmålet om hva som faktisk betyr noe for dere 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *