Jeg er videre i Masterchef!

Masterchef2

 

Vi snakker matlaging!! WOW! Jeg er SÅ stolt og imponert over meg selv! Dette er Laaangt utenfor min komfortsone. Jeg lager jo mest enkel mat hvor jeg tenker mest på næringsinnholdet som fett/ protein og katbohydrater til hverdags. haha.. Damn, dette var gøy!

 

Litt hektisk denne uken siden jeg er på coachingutdannelsen på Coachteam – Trinn 1 Meta NLP Master Practitioner  hver dag til 1600 og jeg har mine fantastiske PT kunder på kvelden. Derfor blir det litt mindre blogging denne uken mine kjære følgere. Men jeg kommer sterkere tilbake.

Det er viktig og legge inn pauser også vetu, hvis ikke flyr vi mennesker på veggen og da har jeg ingen energi og gi og kan ikke inspirere eller hjelpe NOEN 🙂

Balance is the key!

Tuuuusen takk for herlige heiarop på insta, snap og face! Dere er AWESOME!! I <3 you!!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *