Feedback gjør oss bedre!

AlumnitreffJeg er så utrolig glad for at jeg valgte å gå coachingutdanningen på Coachteam . Selv tok det mange år før jeg var klar for å sette meg på skolebenken og alt jeg hadde lært før den tid var av egne erfaringer. Jeg har gått livets skole hvor jeg har prøvd og feilet. Jeg har vært nysgjerrig og stilt spørsmål. Det har fungert det også, men nå er jeg på et sted hvor jeg har blitt bevisst på hvor viktig det er å være i utvikling og fylle på kunnskap for å vokse.

Tiden har gått så fort. Det har skjedd så utrolig mye siden jeg startet coachingutdannelsen. Coaching utdannelsen jeg går er mye av grunnen til at jeg den senere tiden har blitt enda mer bevisst på hvem jeg er og hva jeg står for. Jeg kjenner at studiene gjør meg til en sterkere utgave av meg selv. Den siste uken har jeg holdt 3 foredrag og det har ikke vært noe problem. Tidligere ville jeg ha vært så nervøs at jeg knapt hadde greid å gjøre annet. Men jeg har fått en sterkere drivkraft inni meg. Det å lære mer om ulike mennesketyper og verdien av at vi alle er forskjellig føles veldig godt. Når jeg går på scenen og skal holde et foredrag gjør jeg det på min måte. Javisst får jeg veiledning fra folk rundt meg, men jeg må stole på meg selv og har tro på det jeg skal formidle. Det er viktig for meg å formidle et budskap jeg virkelig kan stå for som er i tråd med mine verdier. Jeg er opptatt av troverdighet og walk the talk!

Selvfølgelig får jeg nerver før jeg skal på scenen, men det er bare sunt. Det er jo fordi jeg bryr meg om å levere og fordi jeg har respekt for andres tid. Jeg ønsker å kunne inspirere og gjøre en forskjell siden det gir meg mening.

Torsdagen skulle jeg holde foredrag på Alumni treff foran 2 av de superdyktige foreleserne på kurset og eierne av skolen + mange som har gått coachingkurset jeg går før meg. Må innrømme jeg var ganske så nervøs, men så valgte jeg heller å tenke at dette er min historie og jeg vil etter dette foredraget få verdifull feedback. Og det fikk jeg! Og det som var så herlig var at alle de som var der er jo trent i å gi feedback på den gode måten! Så det var så hyggelig. Det eneste som gjør oss bedre er jo feedback.

Javisst er jeg bra nok, men det er alltid noe jeg kan gjøre bedre! Jeg føler meg heldig som fikk god feedback fra profesjonelle mennesker. Tidligere har jeg syntes det har vært vanskelig å ta imot konstruktiv feedback, men jeg har jobbet med meg selv og den senere tiden blitt flinkere til og ikke ta ting personlig, sortere ut hva jeg ønsker å ta til meg og ikke + svelge de kamelene jeg eventult må svelge om det dukker opp noen av de også.

Jeg føler at coachingstudiene gjør meg mer fokusert , bevisst og en sterkere utgave av meg selv 🙂

 

3 Comments on “Feedback gjør oss bedre!

    • Litt oversiktig eller lite? Foreløpig ingen reiser planlagt, men skriver om det så raskt det er på G. Noen andre tips og innspill til hva du ønsker på siden?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *