Carbback loading goes on..

Eggavocadocottagecheese

Jeg fortsetter å teste ut carbback loading, men jeg vil ikke skrive så mye mer om det før jeg har testet det over en lenger periode. Det første jeg ble overrasket over var at det går fint å vente til 12 med å spise frokost når jeg starter dagen kun med en kaffe med MCT olje, meierismør eller fløte.

Riktignok har jeg merket at når jeg trener hard crossfit klokken 1200 merker jeg at jeg gjerne skulle hatt litt mer energi. Jeg har pleid å få i meg en preworkout og bcaa, men nå framover kommer jeg nok høyst sannsynlig til å se på hvordan jeg kan endre mine rutiner og trene en annen tid på døgnet. Noen mener 1700 er den ultimate tiden på døgnet å trene. Min kropp har alltid likt best å trene ved 09-1000 tiden. Det er viktig og ikke bli helt nazi når det kommer til systemer slik at du glemmer å lytte til din egen kropp. Ja, det er fint å være løsningsorientert og fleksibel, men det er også viktig å stille seg kritisk til alt som skrives der ute. For det som passer for en trenger ikke å passe for deg.

Vel, dette var en liten update. Noe jeg glemte å skrive sist er at du starter Carbback loading ved å spise kun 30% karbohydrater eller lavere de første 10 dagene ( eks en frukt per dag). Dette fordi at kroppen skal vende seg til å bruke fett som energi framfor karbohydrater. Og når det har gått 10 dager kan du ta en carb nite og da gjerne samme dag som du skal trene styrketrening.

Og etter de 10 dagene starter du med å spise karbohydrater i det aller siste måltidet på kvelden. Da kan du spise alt du ikke får lov til ellers. Pizza,fries and you name it! 🙂 Ja, det høres crazy ut, men det skal visst fungere!

Du kan lese mer detaljer her om du vil teste det ut.( Ps: På eget ansvar)

6 Comments on “Carbback loading goes on..

    • Tusen takk for at du deler dine erfaringer. Veldig spennende å lese 🙂 Helt enig i at vi må finne det som passer best for oss, men alltid gøy å tilegne seg kunnskap ved å teste ut nye måter å gjøre ting på 😉

    • Tusen takk for at du deler din erfaring Ole Marius 🙂 Det er nok veldig individuelt hva som fungerer for de ulike av oss og det gjelder og lære å kjenne sin egen kropp mener jeg. Uansett spennende å teste nye ting. Selv kjenner jeg min egen kropp såpass godt at jeg har lært meg å lytte til den. Takk igjen for at du deler dine erfaringer. Det er jo tonnevis av dietter nå!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *