Jeg sa jeg var forkjølet… Han svarte med lets Squat

SQUATYggdrasil_7827

Som dere vet har jeg vært syk og jeg er absolut tilhenger av å lytte til kroppen og ta det med ro. Samtidig er jeg opptatt av og ikke bli HELT sengeliggende da jeg synes det er umotiverende. Så i går dro jeg på Crossfit på Yggdrasil. Det er ALLTID hardt. Tenkte at jeg kunne ta det litt pent siden jeg var syk. Fortalte Quinn ( instruktøren) at jeg var syk.. Da sa han lets SQUAT! Squat hjelper for alt! Så det hjalp ikke å si at jeg var syk..

Yggrasil_2006

Isteden ble jeg pushet utenfor komfortsonen med denne økten:

Yggrasiløkt

Vel, ingen suksess uten smerte! 

Ikke min beste form denne dagen, menjeg  lekte med disse vektene:

OHS – 65#/30kg –  15 repetisjoner
Front Squats – 95#/43kg – 10 repetisjoner
Back Squat – 125#/57kg 5-10 repetisjoner

Yggrasilstronggirls

Disse hardcore jentene her slo meg ned i støvlene. Utrolig inspirerende å trene med disse superbra trente unge jentene. WOW! De har trent crossfit lenge i Bergen og de var heeelt rå!! I need to step up my game skal jeg bli like sterk og tøff. Konkurranse gjør oss bedre!

Selv er jeg vanlighvis den som pusher andre. Nå har jeg rigget et team rundt meg som pusher meg og Quinn er en av mange personer jeg den siste tiden har knyttet meg til for å bli bedre. For å bli bedre er jeg nødt til å trene med de som er bedre enn meg og bli pushet av de som tør å gi meg både positiv og konstruktiv feedback.

Jeg skal jo konkurrere i januar og siden jeg har en hektisk timeplan er jeg bare nødt til holde kjeft og gjøre som trenern min sier 😉 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *