#Fuckfasade

LABitch_8174

 Jeg trives best når jeg kan snakke filterfritt. Jeg er grunnleggende åpen og direkte. Dessverre er det ikke alle som tåler det og derfor har jeg forstått at jeg må være tilpasningsdyktig i enkelte settinger. Det er ikke alle som takler Lene Alexandra i 100% utblomstring. Jeg kan til tider være litt too much har jeg skjønt. Etter over 10 år i media har jeg fått mye både positiv og konstruktiv kritikk og etter hvert blitt veldig bevisst på mine styrker og svakheter. Jeg vet hvem jeg er og jeg vet også at jeg ikke er perfekt. For meg er det umulig å leve et fasadeliv. Sorry ass.. Om dere vil følge noen som er perfekt må dere følge noen andre. Jeg er først og fremst et menneske og jeg gjør feil. Dessuten ønsker jeg ikke å prioritere tid til å photoshoppe alle bilder jeg legger ut. Selvfølgelig forsøker jeg hele tiden å bli en bedre utgave av meg selv og et bedre medmenneske, men jeg er i en utviklingsprosess som alle andre. Jeg er mer opptatt av å være meg selv og å være ærlig enn å leve opp til et perfekt ideal. Jeg har for lengst innsett at jeg ikke kan bli likt av alle. Jeg vil heller bli likt for den jeg er av noen enn å bli likt av alle for at jeg forsøker være det alle andre vil at jeg skal være.

 

For meg handler dette om frihet og frihet er veldig viktig for meg! Jeg ønsker at alle hadde mot til å føle seg fri til å være seg selv akkurat som de er <3

2 Comments on “#Fuckfasade

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *