Vacation and time to be girly :)

ShortbrownhairSpain

I hverdagen går jeg ofte rundt i treningstøy og har sjelden tid til å stæsje meg noe særlig. Da er det ekstra deilig å ffå gjøre seg ekstra feminin og fjollete når det er ferie. En herlig avkobling. I dag tok meg meg faktisk FRI fra bokskrivingen og tok meg 2 timer for avslapning på CocoBeautyParleur. Siden jeg er på ferie ble det noen skikkelig girly , men upraktiske negler 😉

Blingnails_7392

 

Dette var en rosa søt liten salong. Kjæresten til en som kjører Harley Davidson med min far driver salongen og det var derfor jeg gikk hit. Min faste negledesigner Linn Himber Larsen fra Tone Lise akademiet er nr 2 i verden, så det skal litt til for å toppe henne. Jeg følte nesten at jeg var utro..

De som driver salongen er engelske. Jeg fikk servert baileys og hun ene som jobbet der mente jeg kunne kjøre med en innabords. Det tok jeg ikke sjansen på for å si det sånn. Hun som gjorde neglene mine utfordret meg til å slenge på litt ekstra bling og jeg tenkte.

Why not! På ferie er alt lov 😉

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *