Hva drives du av?

tumblr_llmascdBzb1qcq0rb

Foto: Fra min BFF og jeg løp halvmaraton i sverige for en del år tilbake 🙂

Det er fort gjort i en hektisk hverdag og ha fokus på det neste målet. Hvertfall for de av oss som er målbevisst og har en stor drive av natur. De av oss som ønsker å skape og få maks ut av livet mens vi er på denne jorden. Vi mennesker har et grunnleggende behov for å bli sett og å være i utvikling. Det finnes mange måter å bli sett på.

Grunnet dette synes jeg derfor ikke det er så rart at det er mye fokus på perfeksjonisme og det å bli best i dagens samfunn. Vi får sjelden annerkjennelse for å være normal eller Bra Nok! De som er på coverne av magasiner er gjerne mennesker som har et unikt talent, skiller seg ut,  ser meget bra ut eller har lykkes med å bygge opp et selskap. Gjerne noen som har en form for makt enten på grunn av økonomi, kunnskap eller utseendet. Det er et privilegium og få lov til å være i sentrum. Langt ifra en selvfølge og noe mange mennesker ønsker, men ikke tør. Mange er så redd for å feile at de velger å si at de ikke er så opptatt av å være i sentrum. De som stikker hodet fram opplever ofte sjalusi og det er det ikke alle mennesker som takler.

Vi ser det tydelig på blogg og instagenerasjonen at vi mennesker er opptatt av å bli sett via selfies og våre egne «dagbøker» og «familiealbum»  på nettet. I dag føler jeg vi alle har blitt vandrende merkevarer og vi velger selv hva vi ønsker å bli assosiert med og hvem vi ønsker å være der ute i cyberspace. Du kan egentlig være hvem du vil selv om det er lurt at det er en viss grad av kongruens ( samsvar mellom ord og handling)  På noen skoler har jeg hørt det har gått så langt at du ikke med i gjengen om du ikke har nok likes. Drøyt.. Men litt sånn er kanskje livet?

Det aller beste hadde nok vært en balanse, men desverre er det nok der den største utfordringen ligger. Kunsten å kunne vite når du skal gasse og bremse. Jeg er ikke et supermenneske som mestrer dette 100%.  Det kan jeg med hånden på hjertet si. Derfor jobber jeg kontinuerlig med å finne måter hvor jeg kan finne mer ro og gjøre ting som får meg til å glemme jobb. Som nå i ferien har jeg kjørt gocart eller hoppet på trampoline. Men jeg er en entreprenør og en levende merkevare. Så fort jeg går ut døren er jeg på jobb og noen ganger er jeg mentalt på jobb innenfor leilighetens fire vegger også. Jobben min er en livsstil og det er derfor jeg valgte kalle selskapet mitt LA Lifestyle som også er min livsstilsfilosofi.

Jeg virkelig lever og ånder for jobben min på så mange nivåer. LA Lifestyle betyr ALT for meg og jeg har SÅ tro på det jeg formidler som at Treninsglede og mestring gir økt selvtillit. Det å få lov til å ha en jobb hvor jeg kan pushe andre mennesker til å nå sine mål og bli den beste utgaven av seg selv gjør meg så rørt og det gir mitt liv mening. For et privilegium og for en drømmejobb jeg har! Jeg får konstant opp kreative ideer , tanker og filosoferer i mitt hode. Mine kunder er verdens beste. De er så takknemmelig for jobben jeg gjør og jeg føler virkelig at jeg gjør en forskjell. Og det er kanskje ikke så rart at jeg brenner sånn for jobben min har jeg funnet ut etterhvert.

Jeg har vært igjennom mye allerede i min alder av kun 33 år og jeg har levd mye «kanten». Jeg har nå innsett at trygghet er en viktig verdi for min del. Det er kanskje overraskende for noen siden jeg er entrepenør og kaster meg ut i nye utfordringer rett som det er. Jeg ble overrasket selv da jeg oppdaget det for en stund tilbake. Men det er logisk. Det er et av de nederste trinnene i Maslows pyramide som handler om hvilke behov vi mennesker trenger dekke for å ha god livskvalitet. Men hva er trygghet? Det kan nok ha ulik betydning avhengig av hvem du spør. Jeg har oppdaget at en del kvinner synes det er trygghet å gifte seg med en rik mann. Selv tror jeg at trygghet er noe vi må skape selv. Vi kan ikke gjøre oss avhengig av andre. Da kan vi i verste fall havne i fangenskap og noen kan utnytte situasjonen ved å forsøke ha makt over oss. Balanse er viktig på de fleste arenaer. For vår selvsikkerhet og trygghet er det viktig at vi er selvstendige og har orden i våre egne saker. Da har vi også mer frihet til å gjøre som vi vil! 🙂

Trygghet handler om så mye for meg. Mitt behov for å være i utvikling er hvertfall stort. Jeg vet at når jeg når mine mål gir det meg mestringsfølelse og økt selvtillit. Jeg vet også at når jeg jobber hardt på jobb får jeg resultater som igjen gir meg en form for trygghet. Om jeg bare gjør en god jobb har jeg det bra.  Mine foreldre er arbeidsjern og har  ALLTID jobbet hardt, så jeg har nok fått det inn med morsmelken. Dette er nok grunnen til at jeg har veldig stolthet i arbeidet mitt og høy arbeidsmoral.

DadandI

 

Jeg er så lykkelig over å ha fått et nærere forhold til min far de seneste årene. Min far er tvers igjennom et godt menneske og jeg forsøker hver dag og følge hans gode eksempel og bli et bedre menneske.

093b-jpgr-dmerket-ik-6671

 

Min mor er utrolig sterk og hardworking. Bestemt dame! Bein i nesa og stolthet har jeg arvet fra henne. Vi må være frekke og frampå skal vi komme noen vei og vi må for all del aldri gi opp! Går du på trynet må du reise deg igjen!

Ta vare på dine nærmeste i en hektisk hverdag. Uten de ville livet vært ensomt og meningsløst!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *