Spise mer og trene hardere

image5

 

Jeg storkoser meg med trening på ulike studioer her i Spania og henter masse inspirasjon, men det er faktisk 40 grader og veldig uvant å trene i denne varmen. Jeg kjenner meg fortsatt både tyngre og svakere. Så jeg gleder meg enormt til å komme hjem til mine gode rutiner. Skal bli godt å spise masse og trene tungt. Jeg elsker å spise mat og har alltid hatt en enorm appetitt. Jeg spiser mer enn de fleste mannfolk. Mange lurer hvor jeg gjør av  all maten.

 

EAT

 

Jo mer jeg trener jo mer kan jeg spise 😉 Mat er virkelig noe av det jeg setter mest pris på her i livet. Jeg gleder meg til hvert eneste måltid og jeg spiser kun  deilig mat. Noen synes kanskje mitt kosthold er kjedelig, men jeg elsker det! Jeg spiser næringsrikt, målrettet, rent og pent på hverdager og litt smårampete en gang i uken 😉

Its not a diet – its LA Lifestyle 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *