Blondine eller brunette?

KKKK

Foto: Bildet over er fra denne månedens KK tatt av fotograf Astrid Waller. Makeup og styling av min bff Jon Lundemoen. Et veldig annerledes bilde av meg, men jeg liker det 🙂

I utgangspunktet er jeg brunette. Frisøren skulle farge det i min naturlige farge, men det ble ikke 100% korrekt, så nå har jeg ettervekst allikevel. Dessuten har det nesten blitt bleket blondt igjen av solen etter 1 måned her i Spania.  Litt av poenget var å slippe å gå til frisøren hele tiden siden hverdagen min er for hektisk.. Jaja.. Kanskje jeg skal unne meg en frisørtime per måned allikevel da?  Det sies at vi tiltrekker oss ulike mennesker avhengig av hva slags hårfarge vi har og at vi utstråler ulike saker. Det spørs kanskje hvem som ser, men jeg har virkelig erfart hvordan ulike type image kan påvirke de rundt oss på ulike måter.  Tidligere følte jeg at jeg ble forhåndsdømt som dum blondine og jeg syntes det var litt kjipt tidligere da jeg selv var usikker på meg selv, men nå vet jeg at jeg er smart og da ser jeg ingen grunn til at jeg ikke skal kunne være blond. Om noen tror jeg er dum så sier det jo mer om dem enn om meg samtidig som det er en fordel for meg..

Jeg har argumenter både for og i mot. Mye av grunnen til at jeg endret fra blondine til brunette var fordi håret mitt var ihjelslitt av all blekingen og for at jeg skulle slippe ta etterveksten hele tiden.Det så ikke sporty og fresh ut for å si det sånn 😉 Det krevde mye styling for å få det til å se bra ut.  Samtidig var det å klippe seg kort en statement greie. Men nå skal det visst ha kommet et helt fantastisk produkt på markedet som gjør at du kan gå fra brunette til blondine i løpet av en dag uten at det skader håret noe særlig. Det høres jo altfor bra ut til å være sant. Uansett hvor rart det enn høres ut så føler jeg meg mest blond selv om jeg orginalt er brunette.

olaplex2

WOW! Dette produktet høres jo helt perfekt ut for meg! Tror jeg må ringe frisøren med en gang! Vel, vi får se hva vi gjør nå. Til de av dere som lurer på om jeg angrer på at jeg klipte meg kort..Nja.. Jeg er ikke den som bruker tid på å angre. Jeg forsøker heller å løse situasjonen. Så nå sparer jeg for harde livet og bruker de produkter jeg kan for at det skal vokse raskere. Nå vet jeg at jeg kler kort hår og det var gøy for en periode, men nå har jeg blitt enda mer bevisst på hvem jeg er og hva jeg liker. Håret vokser jo ut igjen.. Men jeg har lært etter responsen jeg har fått at hår er mye av identiteten til folk og at noen aldri hadde turt å klippe seg kort slik jeg gjorde. Noen mener til og med at de som endrer fargen på håret ofte er usikre på seg selv. For en merkelig tanke å tenke. Slik ville jeg aldri tenkt om noen. Jeg ville heller tenkt. WOW! Så gøy! De liker sikkert endringer og får ny energi og inspirasjon av det.

Jeg føler jeg er mer meg selv enn noensinne og jeg er enda mer bevisst på at hvem jeg er handler ikke først og fremst om mitt utseendet. Men så utrolig gøy det er å være jente og få lov til å fjolle seg litt. Det er jo en stor del av meg det også! Vi er så heldige som har så mange muligheter. Mannfolk styler bilen og vi kan få style oss selv. Så det blir spennende å se hvilken sveis jeg skal ha neste gang. Langt og blondt kanskje?

bilde

Eller en blanding av blond og brunette siden jeg aldri får bestemt meg 😉 hihi..

3606dee1e809ff4bac5fcbf97c291cb0

Foto: Bilde av ei som jobber som Celebrityfrisør i Stockholm og heter Bangsbymarcella på insta. Elsker håret hennes <3

http://www.olaplex.com

2 Comments on “Blondine eller brunette?

    • Hehe… Jeg er og forblir blond og jeg elsker visst endringer 😉 haha.. Men takk for at du delte din mening Lena 😉

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *