Siste kvelden på hvilehjemmet i Spania

Spaindinner1_7697

Det var min siste kveld i Spania etter å ha vært der en måned og vi ble invitert bort til noen venner av oss. Pappa kjenner så utrolig mange herlige ekte mennesker jeg får muligheten til å bli kjent med i Spania. Folk som bor i spania ser ut til å være mer laidback og rundere i kantene. I like it!

Spaindinner2_7699

Spaindinner3_7700

Vi spiste deilig grillmat og koste oss med gode samtaler rundt bordet. En del av gutta har drevet mye med racing, så i går var det en del snakk om det og annet bilsnakk. Det ble også tid for noe jenteprat.

Spaindinner4_7701

spaindinner5_7702

spaindinner6_7703

Jeg slapper sånn av når jeg er i spania. Menneskene er så inkluderende og gode. Irene som sitter til venstre for pappa og driver restauranten har jeg blitt veldig glad i. Hun er også gründer og som ei storesøster for meg. Hun har så mange gode råd og komme med og hun snakker rett fra levra. Perfekt!

Spaindinner7_7704

Spaindinner10_7705

Irene har to supersøte tvillinggutter som spiller fotball. Det er umulig og ikke bli sjarmert av de.

Spaindinner11IMG_7706

Jeg må innrømme jeg ikke hadde så veldig lyst til å dra hjem igjen. Etter å ha vært i spania en måned har jeg fått et enda nærmere og bedre forhold til min far, fått flere venner i Spania og jeg kjenner jeg vil savne å være der. Jeg må nok inn å bestille meg nye billetter så jeg kan reise igjen om ikke så altfor lenge. Bestiller jeg i god tid er det dessuten mer økonomisk og jeg kan derfor dra oftere. Jeg trives godt med å jobbe hardt og mye når jeg har en tur til spania og se fram imot 🙂

Spainfløtegratinerte_7708

Pappa lager de beste fløtegratinerte potentene og hadde de med til de vi var på besøk hos 🙂

SpainRuneMG_7707

 

Rune fra Ironboyz driver en motorsykkelsjappe som pappa jobber. Der jobber de med Harley Davidson og skaper og designer om syklene. Rune vant nettopp pris på et av Europas største Harley treff i Portugal og har vunnet mange år på rad. Og så er han en av de få som slår meg i gocart der nede. Jeg kjører på rett over 44 sekunder og han er helt nede på 39!

Vertskapet hadde gjort det SÅ hyggelig og det var en fantastisk siste kveld i spania <3

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *