Jeg lever Drømmen Del 5

Lene Alexandra konsert my boobs are ok  *** Local Caption *** Det var Lene Alexandra med "My boobs are OK" som stjal showet under årets åpningsshow.

2008 var mitt mest hektiske år noensinne. Jeg deltok i Grand Prix, turnerte i Norge og utlandet med «My boobs are okay», gjorde masse promo og spille jobber både i Norge og utlandet. Jeg takket alltid ja og  stilte selvfølgelig alltid opp for pressen. Noen ganger ble jeg til og med vekken av pressen og jeg kunne for eksempel bli spurt av en av landets største aviser om å kjøre ut i grøften med min smart Boobs bil så de kunne få ekstra mange klikk på deres nettside. En del journalister var villig til å gå ganske langt for å få flere klikk og klapp på skulderen.  Jeg valgte å spille på lag med de og se på de som mine samarbeidspartnere. Vi hadde jo samme mål som regel og jeg er takknemmelig for at de har vært med å bygge min karriere så jeg har kunne skape min egen arbeidsplass basert på min egen merkevare. Jeg føler meg heldig som har lite dårlig erfaring med journalister. Selvfølgelig har jeg opplevd å bli brukt i løpet av min karriere, men har vi ikke alle det..? Journalister er mennesker de også og de har en jobb å gjøre. Jeg har alltid forsøkt å oppnå vinn vinn. Men da de spurte om jeg kunne kjøre i grøften med bilen min i et elendig snøvær satte jeg ned foten og takket nei.

Etter mange mestringsopplevelser og Melodi Grand Prix  begynte jeg å få mer troen på meg selv og at jeg hadde mer å by på.  Det var en del hendelser som gjorde at jeg hadde gått på tvers av mine verdier hvor det gikk utover min integritet som gjorde at jeg ikke klarte fortsette i Bimborollen lenger. Det ble rett og slett for mange og for store kameler og svelge på for meg på ulike arenaer. Tro meg jeg har øvd mye på å svelge kameler, men det har ikke alltid vært like lett.  Jeg skulle til og lanseres i England, men det føltes ikke rett.  Jeg startet å se 10 år fram i tid og jeg kunne ikke leve av utseendet for alltid. Det var på tide å få flere bein og stå på. Jeg ønsket mer substans og mening i livet mitt. Det var på tide å sette meg i førestolen i mitt eget liv og starte en endringsprosess. Hvem var jeg? Hva var min livsoppgave? Jeg følte det måtte være noe mer.. Etter å ha latt meg bli styrt over en lengre periode, svelget kameler og gått på tvers av mine verdier gang på gang hadde jeg mistet mye av meg selv. Så jeg forstod at jeg måtte finne tilbake til meg selv og mine kjerneverdier. Det ble altså en verdikonflinkt..

Dette året var som sagt mitt mest hektiske noensinne og ikke nok med det. Mine foreldre skilte seg. Det var veldig vondt. Noen venter med å gå fra hverandre til barna deres er voksne siden det er bedre for barna. Jeg kan bekrefte at jeg desverre synes det var like trist selv om jeg var 25 år. Som om jeg selv gikk igjennom en skilsmisse.. Det var vondt. Det gjorde på mange måter at jeg mistet troen på kjærligheten. Jeg hadde vært så stolt av at mine foreldre ikke var skilt. Vel, vel. Det var ingenting jeg kunne gjøre med det annet enn å støtte mine foreldres avgjørelse og være positiv til at de skulle finne nye partnere..

Så plutselig dukket det opp en unik mulighet. Jeg ble oppringt fra Tv2. De ønsket at jeg skulle delta i Skal vi danse. Jeg holdt på å skrike høyt i andre enden av røret, men klarte holde masken. Dette var min sjanse ! Jeg kunne få en kickstart på min endringsprosess og vaske bort bimbostempelet jeg selv hadde vært med på  å bygge opp! Jeg sa jeg måtte tenke på det, men inni meg skrek hele meg JAAAAA!!! Jeg trengte ingen betenkningstid på det selvfølgelig. Det var jo midt i blinken som om det var meant to be. Som bestilt ! Dette var en unik mulighet og nok en gang valgte jeg å ta sjansen. Det var bare en liten ting først…OSLO, NORWAY 2007-07-29 Norway Cup Show på Ekeberg i Oslo, her  Lene Alexandra Øyen og Christer Falck. Photo: Marius Gulliksrud. Code 5008.  COPYRIGHT STELLA PICTURES.

Foto: Sammen med Christer Falck før jeg skulle opptre på Norwaycup 🙂 Christer er mye av grunnen til at jeg er der jeg er i dag. Han har lært meg enormt mye og vi hadde en fin tid sammen. Mer detaljer kan du lese om i boken min «Bra Nok!» som forøvrig er utsolgt. MEN du får den på ebok blant annet på Aldibris 🙂

Jeg var redd ingen skulle se meg bak de store silikonpuppene, så de måtte forminskes..

 

Fortsettelse følger i del 6 🙂

 

 

3 Comments on “Jeg lever Drømmen Del 5

    • Tusen takk Rolv Eigil 🙂 Noen ganger har vi ikke noe valg annet enn å være tøffe right?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *