Avklimatiseringen går bra.. Bortsett fra…

Avklimatiseringen går bra. Jeg er flink på å kutte kostnader, leve enkelt og nøye meg med mindre. Jeg føler at det gjør at jeg blir mer takknemmelig. Det er viktig for meg å hele tiden forsøke å bli et bedre medmenneske. Jeg har alltid hatt en veldig snill og hjelpsom far som har jobbet hardt for at vi skal kunne dra på ferier og ha det godt i livet. Dette er jeg litt redd jeg har tatt for gitt. Jeg har nok blitt litt godt vant om jeg skal være ærlig.  Nå i «voksen» alder øver jeg på å legge merke til alt pappa gjør for meg og etter at jeg har begynt med dette er jeg så utrolig rørt. Jeg fikk selvfølgelig litt dårlig samvittighet da jeg så tilbake på hvor utakknemmelig jeg må ha vært, men det er aldri for sent og det er viktig at jeg nå lytter og er takknemmelig for hvor snill min kjære far er mot meg. Han er kanskje ikke den som viser kjærlighet med ord, men han er en mann av handling som viser kjærlighet ved å gjøre ting for meg .

På coachingutdannelsen jeg går lærer vi mye om å forstå at vi alle er ulike og min far har jeg først begynt å bli kjent med nå i år faktisk. Han jobbet alltid mye og lå på sofaen og leste avis da jeg kom hjem fra skolen. Først nå når jeg selv er grunder og jobber masse selv forstår jeg jo hvorfor han lå på sofaen hele tiden og jeg er nå veldig stolt over min far. Det er min far jeg har arvet arbeidsmoralen av blant annet. Jeg vet at han også er veldig stolt av at jeg er et arbeidsjern, men det har jeg ikke hørt fra han. En av kompisene han sa det 😉 Hihi..

 

Ja, så mye går bra.. Det eneste jeg ikke takler med avklimatiseringen er håret..Jeg er egentlig brunette, men jeg føler meg som en blondine. Jeg kan vende meg til mye, men dette av alle ting er en utfordring. Da jeg var hos frisøren sist skulle jeg farge det min naturlige farge, men det ble en tone for lyst så nå har jeg fått ettervekst IGJEN. Det var jo hele poenget med å farge det.. At jeg skulle slippe ettervekst.. Jaja.. Hva gjør jeg nå da..? Jeg vil jo bare at det stakars slitte håret mitt som har blitt ihjelbleket over flere år skal få hvile og vokse seg sterkt og sunt igjen.. Men samtidig. Hvor lenge takler jeg å være brunette? Blondiner har faktisk mest gøy ! 😉

Vel, jeg er en person som liker endringer. Det gir meg energi 😉 Så hva blir neste hårprosjekt tro? Min frisør har sagt at i oktober er nok håret mitt langt nok til at jeg kan sette på hairextensions! Jippi! Short hair dont care perioden er over. Kult med kort, men jeg er lei. Need a change 😉 Endring er gøy!

1790448-9-1390909520376

Free-Tangle-3-Pieces-lot-font-b-Goddess-b-font-Two-Tone-Silky-Humano-Hair-Extension

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *