Jeg følger drømmen Del 3

Trondheim/VG: VG LISTA topp 20. Lene Alexandra Øien.

Det tok ikke lang tid før «My boobs are okay» ble en hit og kom høyt opp på VG listen. Samtidig kom låten på hitlistene i Finland, Sverige, Danmark, Nedeland og Tyskland. Noe av det kuleste jeg gjorde var å opptre på VG lista, turnere i Finland og å få opptre på et av Hollands største TV show hvor blant annet Madonna, Pink og Lionel Richie hadde vært gjester før meg. Musikkvideon ble mest nedlastet på  mobil i sverige og jeg vant pris over Beyonce og shakira med Beautiful Liar. Surrealistisk! Låten ble dessuten skrevet om i Playboy USA og en av Englands største aviser.

ShootHOLLAND 028

ShootHOLLAND 029

Da jeg var på promo i utlandet vasket jeg ofte biler. Ja, du hørte rett.  Min utenlandske manager syntes det var helt fantastisk og derfor gikk jeg inn i rollen og smilte pent som om det falt helt naturlig 🙂

ShootHOLLAND 001

ShootHOLLAND 008

Her er jeg på promotur i Holland og gjør intervjuer.Her på et TV show. Dette var en fin periode hvor jeg levde drømmen og hadde det mye gøy 🙂

ShootHOLLAND 006

ShootHOLLAND 097

 

Det var ikke unormalt at fokuset var på noe helt annet enn musikken eller å se meg i øynene.. Men når jeg hadde valgt å være med på leken var jeg nødt til å tåle steken.. Så jeg forsøkte smile pent, spille med og se muligheter.

IMG_3065

 

Her var vi innom og gjorde en  opptreden på carshow mens vi var på turne i Finland 🙂

IMG_3068

IMG_3122Det var en enorm opplevelse å få turnere i utlandet 😉 Jeg følte virkelig at jeg fikk leve drømmen min. Måtte klype meg i armen.Det var helt uvirkelig!IMG_3115

77_1179168620

 

Det ble mange sene kvelder på nattklubber hvor vi var vertinner eller vi skulle ha meet & greet med våre kjære fans. Selv var jeg ikke så opptatt av champagnefester da jeg var mest fokusert på å være i form til å opptre, men vi var heldighvis ikke de som gikk derfra senest. Jeg har alltid likt å legge meg tidlig 🙂 Vi stakk som regel bare innom og kastet glans og hilste på våre fans før vi dro hjem for å få litt søvn før ny dag og ny spillejobb.

lene_alexandra_10_kalle_valkama

lene_alexandra_8_kalle_valkama

 

Vi hadde som regel et show med flere ulike låter som var satt sammen med en koreografi som var laget spesielt til vårt show.

lene_alexandra_4_kalle_valkama

topp 20 konsert i bjergsted vg-lista Lene Alexandra Øien

topp 20 konsert i bjergsted vg-lista Lene Alexandra Øien

 

Jeg elsket å stå på scenen den gangen og følte dette var noe jeg virkelig var god på. Men når du er frekk og frampå og tør stikke snuten din fram er det alltid noen som er sjalu og vil stikke kjepper i hjulene dine. Jeg opplevde mye av dette. Jeg hadde flest mannlige fans eller yngre jenter. Det var få som ønsket å være venninner med meg den tiden. Mange fryktet at jeg ville stjele typen deres. Hm.. Jeg forstod aldri det der. Hvorfor skulle typen deres ha interresse for meg når de allerede hadde kjæreste og hva fikk de til å tro at jeg var interresert? Vel, i ettertid har jeg fått forklart på at utseendet jeg hadde den gang  og det at jeg viste meg så mye lettkledd kunne få mange til å tro at jeg var lett på tråden. Helt utrolig hvordan folk kan dømme på grunn av utseendet! Vel, det var uansett ganske trist at de trodde jeg ville ødelegge noen andre sitt forhold. Dette var veldig sårende. Jeg har aldri ønsket å ødelegge for noen på den måten. Dessuten var jeg så fokusert på jobben min at jeg prioriterte minimalt med tid på menn.  Min erfaring er at de som ser ut som kjedelige grå mus kan være vel så frekke som de stereotype blondine. Så der er det nok mange menn som bommer litt 😉 Hva du ser er ikke nødvendighvis hva du får!

I 2008 ble jeg spurt om å delta i Melodi Grand Prix på NRK!

Fortsettelse følger i Del 4 🙂

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *