Å leve drømmen

DEL 2:

Da jeg var med i Robinsonekspedisjonen vant jeg ikke, men jeg var den som fikk desidert mest oppmerksomhet fra media. Dette var nok mye på grunn av at jeg solte meg toppløs mesteparten av tiden. Etter hva jeg hørte måtte de klippe bort store deler av meg siden de ikke hadde lov til å vise så mye pupper på TV3. I tillegg hadde jeg visst en ganske spesiell attitude har jeg både fått høre og sett selv i ettertid. Jeg må si jeg ble ganske overrasket selv da jeg så meg selv på TV. «Oj, er det slik jeg er» 😉 Ja, jeg var kanskje den sesongens Robinsonbabe, men jeg hadde bakgrunn som fotball og håndballjente igjennom 10 år, så fysisk sett greide jeg meg bra og jeg kom ganske langt. Langt nok til at jeg opplevde mestring som jeg vokste på + at jeg hadde det gøy og fikk et navn som Christer hadde argumentert med for at jeg skulle bli med.

Etter Robinsonekspedisjonen ble jeg tatt under Christer Falck sine vinger. Til tider føltes det som om jeg hadde fått en ekstra pappa som passet på meg. Vel, jeg tror han ønsket å få mest mulig PR til Robinsonekspedisjonen så han kunne fortsette som programleder i TV3 og jeg ønsket å bygge mitt eget merkenavn og følge drømmen min om å få platekontrakt og bli artist.  Christer ble en slags publisist for meg og han var god på å skape oppmerksomhet , kreativ og turte ta sjanser PR messig.  Jeg gjorde stort sett alt jeg fikk beskjed om siden jeg stolte på christer og så opp til han. Da fungerte vi godt som team.  Christer hadde alltid noen gode argumenter på hvorfor jeg skulle gjøre alle de ulike stuntsene han fant på. Jeg må innrømme at jeg noen ganger følte ting jeg gjorde var rimelig kleint, men jeg tenkte at om det var det som måtte til for å nå målet mitt om å bli artist fikk jeg bare bite tennene sammen og jobbe hardt. Han var flink på å overtale meg. Drømmen min var sterk og jeg var villig til å tåle litt smerte for å realisere den. Jeg lot meg ofte styre og spilte med siden jeg var uerfaren og ikke kjente gamet like godt. For meg var Christer en PR guru og jeg forsøkte lære meg så mye som mulig.

Da jeg kom ut av Robinsonekspedisjonen bleket jeg håret blondt siden jeg hadde en ide om at det ville selge bedre. Jeg ønsket å komme på coveret av FHM og bli modell som Pamela Anderson som hadde vært mitt Idol siden Baywatch gikk på TV fra jeg var 16 år gammel. Jeg hadde plakater klistret av henne på alle soveromsveggene.  En stund hadde jeg sendt modellbilder av meg selv til ulike magasiner både på papir og overalt på nett føltes det som. Det var min form for markedsføring i starten av min karriere og slik mange fikk opp øynene for meg og booket meg til ulike jobber. Da jeg ble realitydeltager i Robinsonekspedisjonen fikk jeg muligheten om å pryde FHM coveret og det takket jeg ja til.

untitled

Det var en del av avtalen at jeg skulle gjøre promotion for TV programmet og dette var en av flere intervjuer jeg gjorde. Det ble mange modelljobber for FHM og andre magasiner både i Norge og utlandet. Jeg gjorde mange oppdrag på ulike events som promobabe for kjente merkevarer,var vertinne på fester, deltok i reklame, musikkvideoer, intervjuer og gjorde ulike mediastunts. Christer var god på å overtale folk så jeg gjorde haugevis av intervjuer i både radio, TV, magasiner og aviser både lokalt og nasjonalt. Pressen var veldig interresert i mitt privatliv og spesielt mitt forhold til menn.. I starten visste jeg ikke bedre og snakket før jeg tenkte. Jeg ble dessuten instruert i å være dummere enn jeg egentlig var. Den gangen føltes det som om strategien var  «All PR god PR».

Vel, jeg var ung, usikker og uvitende om hvordan alt fungerte. Jeg hadde bare en drøm som var sterk i meg. På et tidspunkt sa jeg til Christer at jeg gir meg ikke før jeg får platekontrakt. Siden jeg visste at han hadde muligheten til å realisere drømmen min forsøkte jeg å stille opp og hjelpe han der jeg kunne også enten det var å kjøre artistene hans i intervjuer, putte cd`r i cd coveret før utsendelse eller å ha musikkquiz for universal. Vel, dette var noen av de ulike tingene jeg gjorde som «promobabe». Jeg lærte mye av Christer.

En dag kom en av hans electroartister inn på kontoret og mente at det ville være en genial ide at jeg som hadde så fine brød ga ut en låt som het «My boobs are okay». Jeg må innrømme jeg trodde han kødda med en gang, for det var mye gutteprat og kødd på kontoret. Men neida, det var fullt alvor. Jeg husker jeg lyttet til RNB og hadde en ide om hva slags musikk jeg likte. Christer mente riktignok at med min bakgrunn som glamourmodell og realitydeltaker ville det uansett ikke være mulig for meg å bli tatt seriøst som artist, så jeg kunne likegodt spille på sex. Det kunne han godt sagt før. Litt sårende var det.. Men jeg svelget den kamelen også. Usikker som jeg var tenkte jeg at dette var min eneste mulighet. Min daværende kjæreste sa at om du skal gjøre dette må du gå for det 110 % og det var det jeg gjorde. Jeg tok sjansen og kastet meg ut i det selv om jeg hadde på følelsen at det ville provosere veldig at jeg med 1,2 kg store silikonpupper skulle synge «My boobs are okay». Så slik fikk jeg min første platekontrakt 🙂

boobsbil

 

Fortsettelse følger. Skriver i Del 3 om veien videre 🙂

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *